When in Denia, Spain

Jeg vil ikke hjem. Nei, på ingen måte. Hit skal jeg tilbake. Jeg jobber sykt bra mens jeg er her, vel og merke siden jeg reiser alene. Jeg og Victoria har møter, lunsjer og middager sammen, men likevel har jeg så mye alenetid til å skrive, trene, få massasje og unne meg litt luksus.

januar_OlivaNova_44

januar_OlivaNova_50januar_OlivaNova_49

I dag var vi i Denia og spiste lunsj, og jeg kostet på meg det å få vasket håret med en ekstra hodemassasje. På hotellet fikk jeg en runde med knallhard massasje. Det var virkelig vondt, men heller det enn at massasjen ikke utgjør mer enn det at jeg snur meg rundt i senga med egen kroppsvekt. Det skal gjøre litt vondt. 

januar_OlivaNova_46januar_OlivaNova_48

januar_OlivaNova_42januar_OlivaNova_47

Bukse her. Blå bluse her. (annonselenker)


Der ser du navnet på salongen, om du selv skal hit og leter etter en fin plass å stelle deg på. Nå skal jeg løpe ned i middag her. Det kommer noe spennende her senere, som jeg gleder meg til å dele. Kanskje det er noe for deg som trenger å finne den indre roen og gleder. Jeg håper det faller i smak.

2 kommentarer

  1. Sitter å leser gjennom bloggen din, og tenker bare at du er så bra. Alt du gjør, tenker og skriver liksom!

    1. tingjegliker

      Tusen takk, Lise. Det var veldig hyggelig 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *