Har du tatt en belfie?

Altså. Jeg har misforstått. Trodde jeg skulle være kul å ta en belfie, men det er altså rumpa man sikter til da? Jeg skjønner ikke. Belfie høres ut som en forkortelse av belly og selfie. Jeg må ha misforstått. Kan noen forklare meg hvor ordet kommer fra?

januar_OlivaNova_34

Det er grytidlig og jeg skal komme meg rett på trening. Det er alltid lurt å starte dagen på gymet, da er det unnagjort og du får nytte av all den flotte energien du skaper. Trener man sent er det lettere å bli sitte oppe sent. Noe som resulterer at du ikke får nok søvn. Hvis du vil ha endring i kroppen når du trener, er det veldig viktig med hvile. Bare legge seg og . . . sove. Gleder meg til denne dagen, selv om jeg ikke vet hva den bringer. Jeg har tanker om flere reisetilbud. Det skal bli spennende å dele med dere!

PS: Jeg sa jeg skulle skrive et innlegg om angst og hvordan jeg lever med denne faenskapen. Jeg har jo blitt litt venn med den. Innlegget hadde jeg tanker om å komme med i dag, men jeg vil heller dele det på søndag. Det er da man har tid til å lese lange tekster, sant? 

7 kommentarer

 1. Hehe, jeg trodde det samme som deg ang. belfie! Men kan tenke meg at de kanskje kommer fra butt + selfie altså første bokstaven B og deretter hele ordet selfie = belfie?

  1. tingjegliker

   Latterlig. Det burde i så fall vært buttfie! 😉

   1. Haha, helt enig!

   2. tingjegliker

    😉

 2. Selfie betyr «selfie from behind»

 3. Mente Belfie 😉

 4. Dvs at du selv tar et bilde av baksiden av kroppen din (i et speil eller noe), er vel rumpa som oftest tas bilde av 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *