Jeg er i himmelen, altså i Spania.

For en dag! Det er så mange inntrykk at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne. Klokken elleve møtte jeg Victoria til sen frokost og kaffe. Vi ble sittende en stund før hun ga meg en rundtur på resorten.

januar_OlivaNova_17

Vi måtte kjøre mellom stedene, så stort er det her. Golf, hester, tennis, sykkel, fotball. Og ja, for å ikke nevne at det er fire fotballag som trener her akkurat nå. Og førstedivisjon med sykkel-team fra Tyskland. Det er idrettsgutter rundt hvert et hjørne på denne plassen. Ut vinduet fra leiligheten ser jeg sjøen, horisonten, stranden.

Stedet jeg er på ligger cirka mitt mellom Valencia og Alicante. Det er så fredelig og nydelig at jeg allerede gruer meg til å reise hjem. Hvordan skal jeg få tid til alt?

januar_OlivaNova_15januar_OlivaNova_16januar_OlivaNova_13

Oliva Nova er kjent for fine fantastiske golfbaner. Her kommer de virkelige golfekskerne og slikker sol i stillhet mens de putter baller hvor de puttes kan. 

januar_OlivaNova_14januar_OlivaNova_18

Tennis! Jeg har så lyst å lære meg dette. Vet ikke om tiden strekker til i første omgang, men jeg kommer jo tilbake. Og jeg vet at jeg skal tilbake mange ganger. Dette er et paradis for enhver som liker å ha ferie som ferie. Avsides fra byen, men likevel ikke langt unna fjas og mas om man ønsker det. 

januar_OlivaNova_24

Jeg og Victoria dro på tidenes kjappeste shoppingrunde etter at vi hadde fartet rundt på Oliva Nova. Jeg trengte solbriller og joggesko. Det tok cirka 20 minutter så var vi ute av det senteret. Vi avsluttet vår tid sammen for dagen med en lunsj. Disse to altså. Det er mannen hennes, Louis, som driver dette paradiset. Disse menneskene er så fantastiske å være med. Føler jeg blir så godt tatt vare på og vi har så mange like tanker.

Jeg og Victoria har mange planer fremover som jeg etterhvert skal dele. Restauranten vi spiste lunsj på ligger midt blant hester og hindere. Her arrangeres det løp og konkurranser hvor det er over 1000 hester tilstede på resorten. Det er vilt stort her og man skjønner det ikke uten å være her.

OlivaNova

Jeg skal poste bilder av kjøpet senere. Nå er det ti minutter til min første spabehandling. Noe jeg alltid tar meg tid til når jeg reiser. Rense ansiktet og få massasje. Sistnevnte skal jeg gjøre i morgen. Jeg kan røpe så mye som at teamjegliker kull 3 skal hit. I kveld skal du få all informasjon om kullet og hvordan du søker om å være med.

Så hvis dere lurer på hva jeg gjør her nede, så er det å jobbe. Jeg bestilte meg denne reisen etter at jeg og Victoria begynte å snakke om å plassere teamets reiser hit. Som dere vet pleier jeg å ta teamet med på en reise. Skriver masse mer i kveld.

Koser meg max!

5 kommentarer

 1. Elisabeth

  Det første bilde såg rart ut,ser ut som usynlige ben

 2. Elisabeth

  Det øverste bilde ser rart ut,bena er borte ser det ut som

  1. tingjegliker

   haha vet

 3. Wow, fikk skikkelig lyst til å dra dit!

  1. tingjegliker

   Det kommer en rabattkode til de som ønsker å booke. Jeg deler den på Snapchat på mandag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *