Står opp 5.00 for å være super

Det er mange som lurer hvordan i heiteste, huleste jeg orker å stå opp fem på morgenen. Som regel prøver jeg legge meg 22, men i går ble den over midnatt. Kommer meg likevel tidlig opp. Om jeg må det? Nei, egentlig kan jeg klare å stå opp 07.00 for å kaste meg rundt, slenge ungen i bilen, sitte i kø og stresse til skolen. 

januar_outfit_70

Jeg står opp fem og lager meg kaffe. Så går jeg på badet og sminker meg mens jeg hører på musikk. Klokken 5.30 har jeg fikset meg helt ferdig og kan fokusere på frokost og matpakke. 6.00 vekker jeg jentungen, om hun ikke allerede har våknet. Da får hun også god tid og slipper å stresse. Hun kan spise frokost, tegne, se barne-tv, mens jeg fletter håret hennes, eller rydder litt, eller gjør andre ting klart. Det er så mange valg når man står tidligere opp!

Dette er også en sjanse for meg til å være meg, selv om jeg er mamma. Ha litt alenetid på morgenen med mine egne tanker. Våkne og være glad og forberedt for dagen.

Hvis vi kommer oss ut døren 07.00 har jeg altså en dag som jeg får fem ganger så mye ut ifra. Og alt starter med å drikke fra Wonderwoman-koppen min. Snart skal jeg vise dere en kopp som dere kan selv kan kjøpe. Snart! Senere i dag kommer litt om vitaminene jeg tar hver dag – som mye mulig bidrar til denne energiske versjonen av meg. 

morgen

Den deilige kjolen finner du HER. Jeg har størrelse M i den (annonselenke).

januar_outfit_68

Ikke tro at jeg er helt perfekt nå da. Jeg har også dager hvor jeg forsover meg og alt går til «helvete». Nå skal jeg levere henne på skolen, så skal jeg kjøre rett på shopping til leiligheten min. Jeg har ting som skulle vært gjort lenge. Nå gleder jeg meg til å endelige komme i orden på de gjenglemte detaljene i leiligheten. Blogger litt bilder av mine nyeste funn litt senere i dag.

Lag deg en fin dag!

6 kommentarer

 1. Hva var det med å fri til en av leserene dine? Den mailen du fikk av nrk?

  1. tingjegliker

   Det var noen dere kunne kontakte om dere hadde opplevd tidligere det hun var ute etter 🙂 Noen ganger får jeg mail som det. Jeg bare ga ordet videre. De vil vel lage et program om det kanskje 🙂

 2. Så deilig den kjolen så ut. Klikket meg inn på Nelly og sitter veldig og vurderer den selv om jeg lovde meg selv å ikke handle mer enn det jeg trenger… Og denne kjolen trenger jeg strengt tatt ikke… Eller gjør jeg egentlig det…? 😛

  1. tingjegliker

   Gjør du det, eller ikke? Hehe. Du vet nok best selv, Maria. Jeg elsker den i alle fall. Myk og god uten at den er for å ha på utenfor hjemmet. Like mye en kosekjole som en fin kjole 😉

 3. Hei Anette. Du er jo ganske inne på dette med trening, kosthold, vektreduksjon osv. Jeg lurte derfor på om du har noen tips til hvem jeg kan kontakte for å få skreddersydd en trenings å kostholdsplan for å gå ned i vekt. Bor usentralt, så må derfor gå over nett.

  1. tingjegliker

   HEi. Du kan kontakte Mari Mundal Krogshus – hun kan hjelpe deg. Hils fra meg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *