Her er min hemmelighet. Dette spiser jeg hver morgen.

Min største kilde til superkreftene er å drikke fra Wonderwoman-koppen min. Det er ikke tull. Hver gang jeg drikker av den forvandles jeg til en superhelt som kan klare alt i hele verden. Men jeg har flere hemmeligheter. Jeg spiser ren mat hver dag, samt at jeg tar kosttilskudd.

Du kan vinne disse! Konkurransen ligger nederst i innlegget. 

Det er en glede å kunne skrive atter et innlegg for goodforme.no. Jeg testet varene deres første gang i april i fjor. Det er jo ikke noen umiddelbar effekt ved å ta tilskudd. Slik fungerer det ikke. Men jeg kan med hånden på hjertet si at energien min har vært bedre enn noen sinne det siste året. Det har også huden min vært. Nå taler jo dette også mot trening og ren mat, vel og merke. I høst testet jeg noen nye produkter, også fikk jeg kjeft fra Dagens Næringsliv da jeg hadde konkurranse på Snapchat for dem. Man lærer noe nytt for hvert sosiale medie, kan man si.

januar_trening_5

Dette er det jeg pakker i meg hver dag akkurat nå:

Chili tar jeg før frokosten med et glass vann, da den skal inn før maten. Alt dette andre tar jeg etterpå, for jeg liker ikke tanken på at alt dette skal ligge alene i magen og starte en fest for seg selv. Etter frokosten tar jeg acaibetakarotenblåbærchiliomega 3, også avslutter jeg med vitamin D fordi at den smaker så godt.

Hvorfor jeg tar disse?

Blåbær og acai tar jeg for å holde huden ung, om jeg skal være ærlig. Litt hver dag må jo være bra. D-vitamin trenger vi ekstra av om vinteren. Betakaroten for å holde på litt brunfarge. Chili for forbrenningen når som jeg har ekstra treningsmål fremover. Omega-3 tar jeg fordi jeg er på diett og trenger ekstra fettkilder. Jeg tar 3 tidlig og 3 senere på dagen.

Hvorfor velger jeg å bruke produktene fra goodforme?

Fordi jeg kun har gode opplevelser og fordi at jeg liker deres visjon. Det er lave priser og det er ekte varer. De har alltid vært strenge på at det ikke skal være noe man selger bare for å selge. Derfor ligger det litt kjærlighet bak hvert produkt og du får det du betaler for.

For deg som vil bestille produktene deres har jeg en kode som gir gratis frakt: tingjegliker2016

Tidligere i livet har jeg ikke brydd meg om tilskudd, men det trenger ikke være nødvendig om man er helt rå på å få i seg alt gjennom kosten. Men da er du også veldig flink og kan mye. Etter at jeg tok PT-utdannelsen min hos AFPT (jeg har fremdeles rabattkoder på utdanningen, forresten), lærte jeg hvor mye kroppen faktisk trenger for å holde seg på topp. Det er så mye små ting vi ikke vet. Regnestykket er veldig enkelt etter å få litt kunnskap. Kroppen blir gammel raskt når den ikke får det den trenger.

januar_trening_2

KONKURRANSE

Klikk her og velg et produkt! Alle som deltar må poste produktet de har lyst på i kommentarfeltet. Vi trekker 5 vinnere som får hvert sitt produkt.

Tilleggsbonus: Har den som poster handlet hos goodforme.no tidligere, sponser de 3 produkter. Det vil si at om man legger inn en bestilling nå – og vinner, får man mest sannsynlig sponset hele greia.

Lykke til!


Vinnerne er trukket og blitt kontaktet! 

63 kommentarer

 1. http://www.goodforme.no/chili
  Mest lyst å teste ut chili!

 2. Christine

  Jeg vil gjerne teste acai!

  Har allerede lagt inn bestilling på 2xbetakaroten og superfrukt, så nå håper jeg det fungerer! 🙂

 3. Caroline

  Hei! 🙂
  Har det blitt trekt vinnere i den konkurransen her?
  Ha en fin dag fine du, må den bli mye bedre enn dagen igår! 😉
  Klem fra meg nord 😉

  1. tingjegliker

   Det ble det i dag ! Sykt at du skrev det akkurat nå 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *