Ovnsbakt kylling med mye smak

Det blir mye av den samme maten hver dag, og etterhvert som tider går finner man variasjoner man liker. Spesielt for å spare tid, men også for litt annerledes smak.

kylling

For å bruke tiden mer effektivt setter jeg kylling inn i oven på 190 grader og lar den stå i 45 minutter. I aluminiumsfolien har jeg krydder (de på bildet) og hakket løk for å tilsette smak. Himmelsk. 

januar_mat_26januar_mat_19

Jeg våknet forresten 05.00 i dag til dette vakre lyset. Fy, fy at jeg hadde glemt det, men det bekrefter varigheten på det. Elsker duftelys. Dette er kjøpt på en butikk som heter Rituals. Elsker den butikken og den har endelig kommet til Aker Brygge også!

januar_HL_16

Kjolen finner du her. (annonselenke)


Deilig å gå rundt i hjemme den der kjolen altså. Spesielt om man løper mellom alt og har det veldig varmt hjemme. Elsker å ha det varmt!

Nå er det bare å hive seg rundt. Julianne er hos meg og vi skal fikse oss klar til Vixen. Jeg kommer til å kjøre bil. Jenta har barnevakt og besøk av kusinen sin, dessuten skal jeg bokse i morgen. Det er fint å være litt sosial og fin, få dette med seg, deretter reise hjem og være uthvilt i morgen. Jeg reiser jo tross alt på tirsdag, da får jeg kose meg nok, tenker jeg.

Treningsinnlegg kommer i morgen. Jeg tok jo bilder av flere øvelser på gymet i dag!

2 kommentarer

  1. Hei og takk for tips. Ser du har skrevet 190 grader her og 150 grader i et annet innlegg. Hva blir best og hva er forskjellen? Har du none tips?

    1. tingjegliker

      Har jeg det, ja 🙂 Hehe. Jeg vil tro at lengst mulig på lavest varme er best. Da blir den mørest. Men test litt ut 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *