Hvilken kjole skal jeg velge på Vixen?

Jeg står her kliss naken med en kylling i ovnen og skriver. Jeg pleier aldri planlegge. Sånn bokstavelig talt aldri. På noe slikt kan jeg lett begynne å rote et par timer før avgang. Kanskje jeg skal unngå det denne gangen, det blir tross alt veldig mye rot ut av det. Dette er de nyeste kjolene jeg har bestilt meg, og prøver først nå.

januar_HL_14

Beige kjole her (annonselenker i hele innlegget)

januar_HL_20

Midnattsblå kjole her. 

vixenvixen2

Sort kjole til høyre her.


PS: Jeg glemte å skrive at jeg står naken fordi jeg har smurt meg med selvbruning. Jeg vet av erfaring at de fleste gjør det. Jeg er også redd for å ta for mye solarium og jeg føler meg alltid litt kjip når alle de andre er brune og jeg ser ut som snømannens slektning. Dette er moussen jeg bruker. Den blir ikke så mørk som man frykter altså, så jeg skal faktisk dra et ekstra lag i morgen tidlig. Passer bra til å ta treningsbilder på gymet også!

Vel, synes du jeg kan ha på meg en av disse kjolene på Vixen Blog Awards i morgen?
Jeg har også kjøpt dette skjørtet som jeg kunne kombinert med en sort body med snøringer.

109 kommentarer

 1. Susanne

  Hei Anette! 🙂

  Jeg synes du skal ha på den beige kjolen fordi den får fram den fine hårfargen din:) OG, den kan freshes opp med et belte kanskje? 🙂 Beltespenne i gull eller noe? 🙂 Sko til denne kjolen foreslår jeg pumps 😀 Nydelig blir du uansett 😉
  Lykke til 😀 Æ heie på dæ 😀

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Susanne 🙂

 2. Jeg ville gått for det sorte skjørtet og bodyen med snøring! 🙂

  1. tingjegliker

   Ah, det fristet veldig, men følte jeg måtte ha noe mer stilfullt og sexy, ikke bare sexy 😉

 3. Cathrine

  Den beige var den fineste syns jeg

  1. tingjegliker

   Takk, C 🙂

 4. Kristin

  Uten tvil den sorte, så fin!! Kos deg masse på vixen

  1. tingjegliker

   Takk, Kristin 🙂

 5. Enten den beige eller skjørtet syns jeg 🙂

  1. tingjegliker

   Takk, Eilen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *