Klær for voksne mennesker

Det var vel det mest brukte ordet blant komplimentene i dette antrekket, vil jeg tro. Så voksen som jeg så ut. Jeg skal innrømme at jeg elsker både blusen og skjørtet, og man føler seg så klart vel når man har på seg tøy som utstråler at man er litt dannet (?). Denne uken er litt sånn «prøve alt det nye jeg har kjøpt i det siste».

januar_UI_6

Alle bildene er tatt på kontoret, og planen var å ta litt bilder av alle som sitter rundt om kring. Nå var dette på mandag, så jeg føler kanskje at det er mange møter og ‘starten på uken’ som gjør det litt upassende og plage alle fra sin egen verden. Likevel kjenner jeg folk godt nok til å få dem til å fotografere meg.

Dette skjørtet kjøpte jeg i størrelse 38. Det er stramt og sitter virkelig godt. Og litt lastisk. Positivt overrasket i kontrast til det andre skjørtet som var for stort. Det hadde jeg i medium og kunne lett hatt i XS. Jeg kjøper skjørt som regel i medium, fordi rumpa mi er stor. Når jeg kjøper kjoler må jeg tenke mer over det. De ser så bra ut på bildene, og når jeg tar dem er jeg plutselig kledd som en Spice Girl fra fortiden. Du vet, de der skjørtene som var så korte at rumpa nesten kunne sees . . . 

outfit.januar

Bluse her. Skjørt her. Skoene fant jeg ikke, men disse er faktisk finere. (annonselinker) 

UIUI

Sitter på Elixia og skriver nå. Klokken er 08.02 og jeg har vært våken i 2,5 timer. Ungen er levert, jeg har hatt god tid på morgenen og allerede tatt et tog og to baner.

Nå venter jeg bare på at Jeanette skal komme. I dag er det rygg, biceps og mage som står på planen. Vi hadde vel også tenkt å ta bilder på treningen, men jeg klarte altså å glemme det kameraet. Det irriterer meg grønn. Nå er det slik at vi også trener sammen i morgen og på fredag, så en av dagene må jeg da klare det.

Mens jeg tar toget, og ellers, tenker jeg mye på hva jeg ønsker å skrive om. Denne uken har jeg ikke fått skrive så mye som jeg ville. På mandag lot jeg macen ligge på kontoret over natten. Det var så klart da jeg kom på mest mulig greier jeg ville skrive om. Så klart.

Men etterpå har jeg litt tid. Om jeg da klarer å skrive en mannepost, kanskje? Vil dere fortelle meg hva dere ønsker i en mannepost? Jeg har noen tanker, og jeg er litt rusten, men klar. Nesten klar.

Jeg må også beklage tullet med designet de siste dagene. Vi ville endre det til det bedre, men innså da at det var enkelte ting som likevel ikke var på plass. I går plaget jeg vettet av Thomas Moen gjennom mail og sms. Jeg ble så stresset da jeg oppdaget det ene etter det andre. Alt fra størrelsen på skrifta til det med at kommentarene ikke vistes på fremsiden. Han endret det raskt tilbake igjen. Så får vi fikse noen ting før vi gjør det igjen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *