Min første treningsuke fullført

God morgen, fantastiske lesere. Det er tidlig og jeg er en kaffekopp unna treningssenteret for min første økt. Forrige uke så slik ut: Styrketrening på søndag, mandag, tirsdag, fri onsdag, styrketrening torsdag og fredag, yoga lørdag og cardio ute på søndag (i går). Fantastisk fornøyd med den uka.

FotorCreredclothesated

Bluse her. Skjørt her. Boots her. (annonselenker)


Etter å ha gått søndagstur med Monja i godt over en time, dro jeg hjem til Stine og dusjet, for så å få på meg litt fine klær og dra på café med henne. Vi ble sittende på Waynes i Bogstadveien og jobbe i flere timer. Det er så digg å henge med venner man kan jobbe med på samme tid!

bluse

Jeg elsker den nye blusen min. Måtte nesten ta litt ekstra detalj-bilder, for den ser finere ut enn den ser ut i nettbutikken. Nå har jeg svart på alle mail fra forrige uke, og håper ikke det er noen som savner svar. Skjønner at det kommer inn flere hendvendelser på teamjegliker fremover, men jeg håper at jeg har klart å svare alle som sendte mail i forrige uke. Hvis du savner svar, purr meg gjerne!

I morgen er det bare en uke til jeg reiser nedover til varmere strøk. Fem dager alene i Spania! Det blir magisk. Jeg skal jobbe på slik jeg gjør nå. En god arbeidsflyt må vedlikeholdes, ellers henger man plutselig bak. Hvis jeg skal klare å bruke bokdagene mine til skriving, så må jeg faktisk være flink å ligge foran hele veien. 2016 er business-året mitt. Det har jeg bestemt meg for!

Livet leker. God mandag, lag deg en fin da.

PS: Jeg satt og så på YouTube-kanalen min. Husker du En Kjappis Om Mat? Jeg har laget en egen spilleliste på den, slik at du kan se alle episodene. De varer bare i 60 sekunder.

5 kommentarer

 1. Kristine

  Må bare spørre. Gått glipp av noe skjønner jeg 🙂 Hva er teamjegliker?

  1. tingjegliker

   Hei, Kristine. Teamjegliker er et team som får veiledning til å komme seg i topp form fysisk og stille i fitness om ønskelig 🙂

 2. Det antrekket var kjempefint, og du kledde det! Likte det kjempegodt 🙂

  Blir imponert over hvor strukturert og flink du er. Det blir kjempespennedne å følge med bokprosjektet ditt videre 🙂

  Ønsker deg en kjemepfin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

  Hilsen Toril
  http://www.torilkremmervik.no/blogg

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Toril 🙂

 3. Vil det si at man ikke burde spise for mye avokado heller?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *