Vil du være en del av teamjegliker?

Klokken er 08.49 og jeg skriver mens jeg spiser min havregrøt blandet med proteinpulver. Mest for sjokoladesmaken, men også fordi jeg er dårlig på å få i meg nok proteiner om dagen. Nikki, som jeg hentet på Rygge i natt, ligger ennå og sover. Jeg tenker å få gjort mest mulig før jeg vekker henne. Som å skrive dette innlegget.

oktober_filefjell_5

Bildet er fra første samling i oktober, da vi var på Filefjell.


I dag har vi andre samling i kull 2 av Teamjegliker. En flott gjeng med jenter som har en motivasjon som er større enn forventet. Jeg gleder meg virkelig til å se dem alle igjen. På dagens program er det poseringstrening med
Nikki ‘Chun Li’ Jenkins. Hun er en profesjonell idrettsutøver, og jeg var tidligere nede i England for å trene med henne.

Jeg tenkte at jeg skulle dele dette innlegget tidlig på morgenen, for det er mange som spør angående Kull 3 allerede nå. Vi skal sette teamet i mars 2016, og vi starter i mai med samling, diett og program. Jeg mottar allerede for mange mail rundt dette, derfor deler jeg litt instrukser her. Vit at for å være med i Teamjegliker, kan du ha et hvilket som helst utgangspunkt. Du må ikke stille i fitness heller. Det er team-spirit og det å fullføre en reise mot et mål ‘sammen’, som er viktig. Og aller viktig er det at du er motivert og forberedt på hardt arbeid.

Send mail til anette@tingjegliker.no – NB! Merk med ‘teamjegliker kull3’. Legg ved et profilbilde av deg selv, samt bilder i undertøy forfra, siden og bak. Bildene skal være nye! Kopier og fyll inn følgende skjema i mailen du sender:

Navn:
Alder:
Høyde:
Vekt:
Bosted og nærmeste storby:
Hvordan er treningsrutinene i dag/ hvilken forhold har du til trening?:
Vil du stille i fitness? Hvilken gren? Hvorfor? (hvis du ikke vil stille, beskriv situasjonen din):

Hvorfor jeg ønsker å være en del av teamjegliker:

Du vil motta en mail tilbake med tilbudet vi har, men dette sendes ut i Januar, vær tålmodig. Du får se pris og får vite hva som ligger i pakken. Neste konkurranse etter dette kullet, er til høsten!

ALDER
Vi har et ønsker om at alle har fylt 18 år, men det er mulig å være med om du har fylt 16 og har tillatelse fra dine foreldre. I forrige kull var yngste 16 år og eldste 43.

Du kan følge teamjegliker på Facebook her! Dere kan lese Hilde (fra kull 1) sin historie HER. Du kan lese om min debutering her.

Håper det ga noen svar for dere som lurer. Følg oss på snap i dag: Teamjegliker og Tingjegliker. Nå må jeg kaste meg rundt for å hente kameradame, Trollmann og deretter kjøre hjem igjen for å hente Nikki. Gleder meg til denne dagen!

12 kommentarer

 1. Elisabeth

  Hei Anette
  Er det noe aldersgrense på å bli med i kull 3? Og kan jeg revurdere det etter jeg motar den infomailen i januar?
  Mvh Elisabet

  1. tingjegliker

   Hei, Elisabeth. Ja, det kan du. 16 år er absolutt laveste, men da med tillatelse av foreldre.

 2. Hei Anette-Marie!
  Jeg lurer på om det er mulig å få tilgang til mailene du sendte ut da du skulle stille i bikinifitness? Jeg fulgte med gjennom hele perioden, men trente ikke mye styrke eller på treningssenter, så jeg meldte meg ikke på. Nå trener jeg mye mer styrke og synes det er veldig gøy. Det hadde derfor vært interessant å lese mailene for inspirasjon til øvelser og kosthold. Er det mulighet å få tilgang på de, og hva er prisen isåfall?
  Du er en stor inspirasjon, og det er så gøy å følge med på både din og teamjegliker sin snapchat!
  Klem fra Hedda

  1. tingjegliker

   Jeg har ikke den mailen nå lenger, men jeg skal prøve å være litt flinkere fremover igjen med tips og lignende 🙂 Takk! Klem til deg også Hedda 🙂

 3. Hei.
  Er det mulig å sende mail uten bilde? Jeg er ei som gjerne kunne tenkt meg en diett ordning med trening men jeg har en kropp som er langt ifra fitness . Og ikke så intr i å møte på samling osv. . ville det latt seg gjøre ?

  1. tingjegliker

   Hei, Silja. Det blir nok noe annet du tenker på i den sammenhengen. Slikt er mulig å få til. Jeg kan videresende deg til noen som jobber med inline coaching om du sender meg en mail.

   1. Oki takk ☺ har sendt mail ☺

   2. tingjegliker

    😀

 4. Martine

  Hei Anette. Denne kommentaren passer ikke helt under innlegget, men ønsker å spørre deg om du angrer på brystforstørringen du har gjort?
  Er selv 24 og har fått to barn. Ønsker å fylle ut brystene litt, men samtidig er jeg i tvil. Tenker på at jeg vil være ett forbilde for jentene mine og ønsker ikke at de skal få slike tanker når de blir større. Derfor spør jeg deg om du kunne tatt ett nytt valg nå. Ville du fortsatt ha operert deg? Er det verdt det liksom? Føler kanskje ikke selvbildet blir så styrket på grunn av litt fastere bryster. Selv om jeg synes det er fint, så burde jeg kanskje bare akseptere mine egne. Og ha fokus på andre ting.
  Flott blogg. Sender deg en god klem

  1. tingjegliker

   Hvis livet ditt blir bedre av det… 🙂

 5. Hva vil prisen ligge på? Reiser kull 3 også til utlandet?

  1. tingjegliker

   Send meg mail du 🙂 Ja, det blir nok en tur, men den er ikke inkludert 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *