Varm og trendy

I år har det vært mye fokus på både 70- og 90-tallet i motebildet. Slengbukser, sneakers, hårfletter og klær med snøring har antageligvis gitt flere enn meg flashback til barndommen. Forrige uke viste jeg dere mine kjolefavoritter til julesesongen. Nå har jeg funnet fine kåper og jakker som kan brukes utenpå kjolen.

Disse kåpene og jakken kan man bruke til alle anledninger – ikke bare til fest. Jeg liker nemlig at klær kan brukes i flere settinger. Både til hverdags og til festligheter. Under har jeg plukket ut noen av mine favoritter. La deg inspirere av forskjellige farger, mønster og snitt. Enten det er oversized, maxi eller minimalistiske kåper og jakker.

jakker

Øverste rad fra venstre: 1 – 234 // Midterste rad fra venstre: 1234  // Nederste rad fra venstre: 1234  (annonselinker)

Kle deg i en fin julekjole, ta på deg en lekker kåpe og avslutt gjerne med et skjerf og noen deilig skinnhansker. Stilig, pyntet og klar for ethver fest!

4 kommentarer

 1. Hei! Her var det mange fine kåper jeg kunne tenkt meg å se litt nærmere på, men jeg får ikke linkene til å virke? 🙂

  1. tingjegliker

   Sjekker det opp asap!

 2. Nå virker de! Kan være det bare var noe feil hos meg 🙂

  1. tingjegliker

   Ah, så bra 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *