Milo uten parfyme, takk!

Vet barnet ditt hva det vil si at det ikke er parfyme i klesvasken? Har du sett barnet ditt klø litt uten å skjønne hvorfor? Huden til barnet ditt trenger ikke ha noen feil eller mangler for å reagere på parfyme. Barn har sensitiv hud fordi dem er barn. Når vi bruker mye parfyme i klesvasken kan vi faktisk fremprovosere allergi . . . 

Desember_milo_4 kopier

Visste du at vanlige vaskemidler inneholder blekemidler og skadelige enzymer for ullfibrene?
Derfor er ull det som alltid ligger nederst i kurven og venter på ull-vennene slik at de er mange nok til å fylle en maskin. Milo tar vare på ull, og denne uten parfyme er spesielt anbefalt for de små.

Desember_milo_15 kopierDesember_milo_7 kopierDesember_milo_10

Sånn. Da ble det kinderegg og lærdom på lillemor i dag. Det er faktisk lettere å få barn med på husarbeid enn de fleste skulle tro. Denne jentungen elsker å være med å gjøre ting. Hun føler seg viktig når hun får bidra.

Milo ullvask har faktisk en facebookside du kan like her

4 kommentarer

 1. Jeg elsker virkelig å bruke milo uten parfyme. 24-år og veldig sensitiv hud, så her i huset blir milo uten parfyme brukt på mere enn bare ull
  Spesielt på treningsklær som helst ikke skal ha skyllemiddel er det gull. Bevarer det fine elastisketøyet slik det var når man kjøpte det

  1. tingjegliker

   Sant! Så bra, Stine 😀

 2. Julia Elaine

  Fantastiske bra bilder. Fikk med meg noe jeg ikke viste hehe.

  Er det noe mulighet for at du kan tipse til blogger jeg kan følge for å få inspirasjon til å gå ned i vekt. Startet akkurat ny blogg for å få ned hva jeg driver med så da trenger jeg ulike sider med inspirasjon.

  – Julia

  1. tingjegliker

   Hei, Julia. Takk for det. Hm. Jeg vet ikke hva du skal følge. Google så finner du vel. Jeg leser ikke så mange blogger selv 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *