Hva jeg har skrevet og fotografert

Jeg er utdannet fotograf og journalist. De siste årene har jeg gjort en del ting, som jeg ikke har skrevet om eller nevnt. Jeg tenkte samle litt av det jeg har gjort. Det er dette jeg liker.

Jobbet for Erlik Oslo
Portrett av Anders Myrvold. Tekst og bilder: meg.

mann_004mann_005

zahid

I fjor skrev portrettet av Zahid Ali. Tekst og bilder: meg.

104453-1-1393929883969

I boka til Kristine Weber finnes det to av mine foto.

For Det Skjer i Lørenskog
Portrett av John Olav Einemo. Tekst og bilder: meg.

Skjermbilde 2015-11-26 kl. 13.10.40

Jeg fotograferte og skrev hovedsaken i Lørenskogmagasinet. Mannen jeg intervjuet ble også kjæresten min i ett år. Det var dette forholdet som tok slutt ved nyåret.
Du kan lese hele saken her.

Skjermbilde 2015-11-26 kl. 13.10.550

Jeg fotograferte coveret til Helene Rask sin bok.

cover-300x300

Coveret til Cir.Cuz & IMA sin singel Øyeblikk.

320x

Promobilder for Sigrid Bonde Tusvik sin tv-serie Sigrid Blir Mamma.

1448x1448sr

Platecover til Inglow Remember sin singel.

Bok1

Coveret på den  andre kokeboka til barnefar.

Jeg har også skrevet og fotografert en hel del annet, men dette er vel det som stikker seg mest frem. Og følelsen det gir meg er: Jeg kan hvis jeg vil.
Motivasjonen til å skrive og fotografere prøver jeg herfra å ha i min egen blogg. Selv om jeg ofte får lyst å skrive lengre saker. Og hvis jeg skal skrive, så er det portrett jeg liker å skrive.

Nå er det bare én dag igjen til jeg er online igjen. Legg gjerne igjen en kommentar, jeg har ingen godkjenning på mens jeg er offline.

10 kommentarer

 1. Jeg er en relativt ny bloggleser, skjønner virkelig ikke hvorfor jeg ikke har funnet bloggen din før. Det har derfor vært veldig kjekt for meg med innleggene disse dagene du har vært offline for å se hva du har gjort tidligere. Du er utrolig dyktig i det du holder på med. Håper du har kommet langt i boka di, den gleder jeg meg til.

  Chris

 2. Dette har vært utrulig gøy å fulgt med på 🙂 Var ikkje klar over at du hadde gjort så masse! Er heilt imponert eg 😀 Å vil bare legge til at eg syns du er en kjempeflink modell, men bildene dine..er i ein heilt klasse for seg sjøl!! 😀

 3. Kristiiiine

  Så flink du er. Kjekt å se

 4. Martine

  Morsomt å se hva du har gjort tidligere. Gir et annerledes innblikk i din verden og det du kan. Lar meg stadig imponere av dine innlegg. Lange, dype eller korte konkrete.
  Spent på delingene om dagene offline, filosof Anette 😀

 5. Driver for tiden og utdanner meg til journalist, og fotografering er ein stor hobby. Du er eit stort forbilde der. Eg håpa eg ein dag kan bli like dyktig som deg.

 6. Line M.A

  Gleder meg faktisk allerede til boka du nå skriver kommer ut. Det er noe med måten du skriver tekster som treffer skikkelig.

  🙂

 7. Jeanette

  Har fulgt bloggen din i 6 år, og syntes du er en utrolig inspirerende jente / dame . nyter hvert innlegg du skriver. Gleder meg til fortsettelsen 🙂

 8. Trine-lise

  Dette ante jeg ikke at du hadde vært med på. Er så gøy med disse innleggene. Jeg veg ikke helt hvorfor, men, kanskje fordi jeg klarer å plassere deg. Har liksom alltid vist hvem du var. Men så ble liksom bloggen din og alt dette to forskjellige ting/personer på samme tiden. Gleder meg til å se hva fu får ut av boken. Du er søren meg flink. Heier så høyt og så lenge du vil!

 9. Tankefull

  Hei 🙂

  Dette handler ikke direkte om innlegget.

  Men snappinga:). Det føles som om du har mistet gleden over å snappe, du snapper fordi vi leserne liker og se hva du driver med og du er så flink til det! :D. Så det er litt trist at det føles som om du har mistet gleden over det. Men du skal få lov til det :-). Bare jeg som savner å åpne snappen din på kvelden og se igjennom laaang snap! Det ble høydepunket på kvelden.

  Ps mange i jentene i teamet etterligner snappe stilen din hehe. Så du har tydligvis påvirket mange på flere måter 🙂

  Og du er super flink med å blogge,fotografere, journalist og MAMMA. og jeg skal kjøpe boken din når den kommer ut . Gleder meg!

  1. tingjegliker

   Hei, Tankefull. Takk for det. Neida, har ikke mistet gleden, men prioriterer noen dager annerledes nå for å få alt til å gå opp. Føler det må være noe å snappe når jeg først skal gjøre det. Takk for det! Ja, teamet er kjempeflinke. Virkelig stolte av dem <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *