Let’s get dressed

Årets festsesong begynner å nærme seg. Herlighet som tiden flyt! Julebord, julaften, juleselskap, nyttårsaften – ja mange anledninger står for tur. Jeg elsker å føle meg fin i slike settinger, og hva gir vel en bedre boost enn et nytt anterkk?

Det finnes så mange fine festantrekk i butikkene om dagen. Både buksedresser, kjoler og skjørt. Mye å velge med andre ord! Selv er jeg klar til å gå til innkjøp av en, eller kanskje to, tre nye kjoler til jul.

Paljetter, velour og snøring på kjoler har vi sett mye av de siste ukene, og jeg spår at dette blir vinnerne i jula også. Under har jeg satt sammen noen av mine favoritter. Håper du blir inspirert!

novkjoler

Øverste rad fra venstre: 1234 // Midterste rad fra venstre: 1234 // Nederste rad fra venstre: 1234 (annonselinker)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *