Det kommer alltid en ny dag. En ny start.

Jeg kjenner den friske kulden. Den kiler meg på nesetippen. Hele rommet er kaldt, men jeg er varm. Under dyna. Det er søndag, min favorittdag. Når jeg har henne. Når jeg ikke har henne. Uansett, så er det den eneste dagen som har alle mulighetene. Det er livets dag.

aFotorCreated

Søndagsåpne butikker? Nei, takk. Jeg forbyr at alt skal være åpent. Slik det er nå er fint. Vi klarer da oss med det? Det er noe med å kunne gå i gatene når det er stille. Å kunne gå i Oslo sentrum og kjenne på roen. Se byen uten at alt stress er våkent.

På en søndag møter man mennesker som går tur. Som ser deg. Mennesker som ikke stresser. Som regel da.

I dag har jeg og jenta hatt en rolig og fin start på dagen. Jeg tror jeg sov nærmere tolv timer. I går kveld la jeg meg sammens med henne. 21.30! Hun hadde feiret bursdag og det var en evighet av leker å leke med. Jeg ser ingen grunn til å være streng uten grunn. Hun lekte helt til hun kom og erklærte seg trøtt.

Da la vi oss.

I morges fortsatte hun. Jeg sto opp i søvne og slo på barne-tv. Så havnet jeg rett tilbake i senga. Ved neste våkne tilstand var det ballonger som knirket i øret mitt og en jenta som hoppet i senga. Hun var påkledd. Klar for dagen.

Jeg måtte bare stå opp.

Stekte rundstykker. Te. Egg. Kaviar. Telys. Meg og henne. 

November_outfit_28

(annonselenker) Fra Nelly: Sko her. Kåper her (min utsolgt). Briller her. Fra BikBok: Grå topp her

November_outfit_30

Dagen utenfor hjemmet startet på Bislett. Vi møtte min kjære Monja. Jenta drakk kakao og spiste en bolle. Vi andre drakk kaffe. Pratet.

Videre dro vi hjem til Carmen og Eric. Mobilen forble i bilen. Eric med vannkopper, jeg tenkte at hun kan bli smittet om det er meningen. Vi var der lenge. Slappet av. Kun musikk og tegning. Smoothie. Te. Fargestifter og tegneark. Jeg tegnet masse jeg også.

Før vi dro hjem svingte vi nedom den nye restauranten til barnefar. Han har åpnet en pizzarestaurant som ligger på Christiania Teater. Den heter Teatro. Åpnet for en uke siden, ta deg en tur om du liker god stemning og service. Her møtte vi venninna mi Jeanette og en felles venn av oss, Jim. To gode venner av meg, som jeg ser sjeldent i grunn. I det siste ser det ut til at vi har prioritert hverandre litt oftere.

Det er viktig. Å prioritere dem som gir deg en god følelse. En god latter. God energi.

November_outfit_22

Og de berømte skoene mine er så klart utsolgt i hvitt, men jeg likte dem i rosa og brun også. Linken var litt lenger opp i innlegget her. 

November_outfit_25

Sånn. Det var min søndag. Jeg sitter ved pulten min på stua. Tenker at søndagen var fin. Hører på P3, tenker på morgendagen. Jeg skal på Kjendisgallaen til Se og Hør. Ennå ikke funnet antrekk. Jim er direktør på Steen & Strøm, så det kan hende han blir min redning. Ellers er det barnefri uke, og jeg skal sove hos Jeanette i morgen. Jippi! Jeg skal ta toget inn og la bilen stå.

Dagen skal starte med trening. Tirsdag blir det boksing på Oslo Bokseklubb igjen. Gleder meg til det også. Denne uken blir fin. Jeg har lagt den opp, sånn halvveis.

Nå fikk jeg i skrivende stund avklart sminke og styling. Det blir hektisk, men jeg gleder meg til å være fresh og fin. Det får bli en skikkelig hard økt på morgenen, slik at jeg føler meg stram i fisken! Ler.

Og til dere som ikke visste det, for jeg delte det på Snapchat:

Jeg har valgt å avslutte prosjektet. Prosjekt vi liker. Jeg liker det ikke lenger og jeg har det ikke bra når jeg presser meg gjennom det. Det er flere årsaker, men jeg setter pris på om jeg slipper flere spørsmål rundt dette.
Vi har ikke kontakt mer, og jeg ønsker komme meg videre. Det har vært turbulent for mitt indre jeg, å forstå at man kan være så mye og så nære, til at det hele er vekk så brått. Det blir for surrealistisk til at jeg klarer å føle mer sorg over at det er vekk. Jeg er mer lei meg for at jeg ikke så det komme, men den sorgen må bli til lærdom.

Om jeg skulle skrive om det i fremtiden får det komme av seg selv, men jeg føler at jeg har viet det nok energi nå. Og vit at jeg gjorde det for dere. Altså, det å fortsette prosjektet. Det var grunnen til at jeg presset meg til å opprettholde et vennskap hvor jeg egentlig var et forvirret spørsmålstegn. Jeg ville ikke avslutte et prosjekt uferdig. Det var ergerlig. Jeg ville bare vise at jeg klarte. Men jeg tok feil. Og jeg unner ingen dette.

Med mindre det forandrer ditt liv. Muligens har det forandret meg, for jeg har lært at ting ikke alltid er slik man ønsker. Selv om alt tilsynelatende er ekte, så trenger det likevel ikke å være det. Kjærlighet gjør blind, og den strofen skal man ikke undervurdere. 

Jeg klarte ikke. Og jeg vil legge alt bak meg og fortsette livet mitt. Jeg tar med meg lærdommen, men lukker døren.

Anette

PS: Selvbruningen min dere spør så mye om, kan kjøpes her. Jeg bruker Dark Tan. (annonselenker)

33 kommentarer

 1. En god klem sendast til deg❤️
  Håper du får lov til å legge dette bak deg no, imponert over kor lenge du har greidd å presse deg sjølv! Nok no!!
  Lykke til i tida framover 🙂

  1. tingjegliker

   Takk, Renate 🙂

 2. Hanne69

  Sjønner deg godtDet er ikke noe nederlag å gi seg, det hadde jeg og gjortDu klarer deg bra supermom❤️Stå på og som du sier man lærer av detTar det vel litt roligere neste gang en mann krysser din vei❤️Kos deg med sjønne Tina, og nyt livetKlem fra meg

  1. tingjegliker

   Takk, Hanne 🙂

 3. Klem til deg <3
  Du ser knallfin ut i det nye håret!! 🙂

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Lene 🙂

 4. Du virker som et fantastisk menneske, du er sterk og ærlig. Og det er to egenskaper man ikke skal undervurdere, jeg elsker å følge deg både her på bloggen og på Snapchat. Du gjør på en måte livet litt enklere å leve, i den forstand at du viser at du ikke er perfekt men du er deg selv(og det er jo på en måte den «perfekte» måten å være på). Du har en sån ro over deg og en fantastisk måte å få ro i innleggene du skriver. Du er bare fantastisk ❤️

  1. tingjegliker

   Takk for det, Marthe 🙂 Det er veldig hyggelig å lese. Takk!

 5. Anne Julie

  Jeg er sikker på at det er dager som denne datteren din kommer til å huske og sette pris på når hun blir eldre! Jeg vet med meg selv at det er de er de dagene jeg husker best og vil videreføre til mine barn. Tina er utrolig heldig som har deg som mammaen sin 🙂

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Anne Julie. Det håper jeg også 🙂

 6. Hege b martinsen

  Lykke til Anette❤️ Syns du har vært tøff jeg ☺️

  1. tingjegliker

   Takk, Hege 🙂

 7. Å kjære deg!
  Igjen treffer du meg midt i hjertet og jeg speiler meg i din livsvisdom!
  Kjærlighet gjør blind, og selv om jeg som du skulle sett det komme så gjorde vi ikke det.
  Kanskje det var et håp inni bildet hos meg, et håp om at når jeg og drømmemannen fikk hverandre etter 15 år så ville han legge bak seg et liv med for mange damer og utroskap… Men så skjedde ikke,jeg ga han et par sjanser og til slutt flytta jeg fra alle mine beste venner for å satse på oss!
  Etter 2 uker skjønte jeg hvordan det kom til å gå,men måtte stå i situasjonen i 1 år pga valg som var tatt. Jeg begynte å leve mitt eget liv i livet med han. Ble sterkere og den dag i dag angrer jeg ikke på at jeg prøvde. Alternativet hadde vært frem og tilbake enda…kanskje!
  Men jeg fant ut av det på min måte. Og det var rett for meg.
  Sterkere ja, og nå er ikke han verdt å bruke energi på.
  Du kan bare gjøre det som er rett for deg.
  Hva andre mener, selv med de beste hensiktene, kan ikke forme ditt liv eller få deg til å ta andre valg enn de du tror er bra for deg.
  Din fremtid er ikke klar,men veldig lovende!
  Takk for at du så generøst deler.
  Din livsvisdom er rettesnor for deg og vi andre kan ta med oss deler av den vi også!
  Hjertevarm klem til vakreste deg!

  1. tingjegliker

   Takk, Linnea. Det egne livet er det livet som gir deg styrken. Vi lærer alltid noe av noe. Takk igjen, klem til deg 🙂

 8. Det er bra det Anette,å passe på seg selv. Nok er nok og bare du kan vite når du skal slutte. Meg har du ikke skuffet på noen som helst måte, det krever sin kvinne å innse at man må gi slipp. Men skjønner at det er ergelig når du ikke får gjort det helt ferdig,du er jo flink til å gjennomføre dine prosjekter.
  Håper sorgen går over snart og at du ser fremover igjen. Takk for at du deler opp- OG nedturer,du er så god på å formidle uansett hva det handler om.
  Klem!

  1. tingjegliker

   Takk, Randi! 🙂

 9. Og det handler egentlig om å velge kjærligheten fremfor frykten. Frykten kan stoppe oss i å leve.
  Vi er sterkere enn vi tror og reiser oss igjen og strekker oss etter livet/lyset/gleden…

 10. Linn Kristin

  Du klarte, tenker jeg. Du klarte å sette deg selv først i en situasjon hvor det var nødvendig. Det er ikke alltid like lett. Prosjekt får være prosjekt – det er ikke det viktigste. Jeg fulgte deg før prosjektet og vil følge deg fremover også. Håper du har det fint. Stor klem fra meg til deg ❤️

  1. tingjegliker

   Takk for det, Linn Kristin 🙂

 11. Det er tungt, og det er til tider vanskelig, men bedre tider vil komme. Du er sterk vet jeg. Jenta di er heldig som har deg! Klem.

  1. tingjegliker

   Takk, Ida 🙂

 12. Gullbjørg

  Så utrolig spennende at du skal skrive bok! Gleder meg!!

  1. tingjegliker

   Takk, Grullbjørg 🙂

 13. Er det sant at du ikke vil møte på rødde treff fordi du mente at du kun er invitert pga kjendis statusen din? Og avlyser kaffeavtaler og ignorerer de du kjenner fra rødde? Lurer siden det er det bildet mange maler av deg, men samtidig så gir du et annet uttrykk av deg selv her..

  1. tingjegliker

   Hei, Eli. Dette var da dramatisk? Nei, det er ikke sant. Om jeg er invitert, håper jeg da inderlig at det er fordi at jeg selv gikk på skolen. Jeg har vært på Røddetreff, jeg. Og jeg har kontakt med flere fra skolen. Er det en spesifik kaffeavtale du sikter til? Jeg forstår ikke? Anette.

 14. Kjære Anette!
  Du har vært så tøff, og prøvd det du kan for leserne dine. Du gjør det rette med å følge følelsene og avslutte prosjektet.
  Du er ei som inspirerer selv i tøffe perioder for deg selv, så husk å tenke på deg selv i blant.
  Snappen din kan gjøre enn kjedelig og tung dag til en litt bedre en. Tusen takk <3

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Julie 🙂

 15. Det gjør meg virkelig vondt å se at det ikke har fungert mellom dere. Jeg har fulgt deg siden prosjektet i leiligheten din, og det har blitt favoritten min når jeg skal legge meg om kvelden, å sitte å se på my-storyen din. Du er forbildet mitt, og jeg har så utrolig stor respekt for deg. Jeg ble så utrolig glad og lykkelig på dine vegne når jeg så du hadde funnet kjærligheten. Du fortjener det beste. Du er en utrolig sterk og flott dame. Tina har den beste moren man kan tenke seg, og jeg ser at hun virkelig betyr alt for deg. Måten du tar vare på henne på, skjermer henne fra ditt hektiske liv. Jeg har virkelig stor respekt for alt du har fått til i livet ditt, med tanke på hva du har gått igjennom. Vær sterk, stå på! Du er helt rå.

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Sarah. 🙂 Det var mange fine ord. Tar dem til meg 🙂

 16. Åhhh det du skrev om prosjektet som nå er avsluttet , så fint skrevet !
  Jeg blir så inspirert og du får frem så mange følelse !

  Jeg tror jeg må ta et skjermbilde av den teksten så jeg kan lese den når det trengs !!

  Fine du !

  1. tingjegliker

   Hehe, tusen takk, An 🙂

 17. Pernille

  ❤️

  1. tingjegliker

   <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *