Som skapt for hesteryggen

Dette bildet var det siste jeg tok av henne på hesteryggen i går. Så stødig ble hun. Alene klarte hun å styre hesten som hun ville. Og hun var helt uredd. Jeg er så glad for at vi gjorde dette, og selv synes hun det var en fantastisk bursdagsgave. 

November_hesten_19November_hesten_3

Alessandra og henne er så fine sammen. Det er moro å se hvordan hun knytter seg til mine nærmeste venninner. Det merkes ekstra godt nå, etter så mange år, i denne alderen. Jenta mi er nemlig skeptisk til mennesker generelt, og hun legger det ikke mellom noe hvis hun ikke liker deg.

November_hesten_4November_hesten_5November_hesten_6November_hesten_10November_hesten_11November_hesten_12

Først fikk hun ri med Alessandra. Så ridde hun alene. Så fikk jeg ri alene litt, så ridde hun med meg igjen. Til slutt fikk Alessandra ri litt på egenhånd. 

November_hesten_13November_hesten_15

Vi avsluttet med litt riding innendørs. Jeg og Alessandra sto å så på, mens Tina styrte hesten rundt dit hun ville. Over noen hinder også, som lå på bakken, men likevel. Hun hadde kontrollen og Minsten (hesten) fulgte henne. 

November_hesten_20

I bilen drakk vi Solbærtoddy. Så reiste vi hjem til mammaen til Alessandra. Dagen var perfekt. Vi lagde brødskive med ost og stekte det i ovnen. Så drakk i te. Dette bildet tok Alessandra av henne i bilen, jeg måtte nesten dele det også.

En perfekt bursdag. På veien hjem reiste vi innom et kjøpesenter i Drammen. Der handlet vi malesaker. Acryl, pensler og lerret. Hun har ønsket seg det opp til flere ganger. Nesten så jeg føler det er et tegn til meg også, for da jeg ble ferdig med maleriet av meg og henne, ga jeg bort alle malesakene mine.

Kanskje jeg skal male mer igjen.

I dag har hun feiret bursdag og lekerommet er fylt opp med mye spennende. Det er en rolig kveld i stuen hjemme. Bare oss to, akkurat slik vi liker det.

God lørdag til deg og dine!

5 kommentarer

 1. Så utrolig herlig, dette må være den perfekte bursdag! Selv driver jeg aktivt med hest, og vet hvor fantastisk disse dyrene er <3 For en nydelig hest da!

  1. tingjegliker

   Takk, Annie 🙂 Ja, det var en perfekt bursdag 🙂

 2. Kathrine Louise

  Åååh, så koselig! Tenker nok det var stas ja! Og for et fantastisk bilde det siste bildet der var 😀 En nydelig datter du har 🙂

  1. tingjegliker

   Takk, Kathrine ❤️

 3. Kjempeherlige bilder du har tatt, og det lyser jo av øynene hennes av glede over å få sitte på hesteryggen <3 🙂

  Det hørtes ut som om bursdagen ble en kjempeflott dag for datteren din <3 🙂

  Ønsker deg en kjempefin søndag 🙂

  Hilsen Toril
  http://www.torilkremmervik.no/blogg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *