I dag har jeg vært mamma i seks år!

Det blir ingen lang post. Bare noen bilder fra de siste dagene. Jentungen og jeg har bakt mye i det siste. Tilbringt tid på kjøkkenet på ettermiddagene. Det er fin måte å jobbe med matematikk på nemlig. Å bake. Mange tall kan bakes inn på en bakedag!

november_Tina_16

Dette vidunderet har levd i seks år. Så stor har hun blitt. Noe som en gang var et lite frø inne i meg. Det er rart. Vi er fantastiske, vi mennesker. Skaper så mye vakkert sammen. 

november_Tina_15november_blå_8november_blå_10november_blå_15november_blå_11november_blå_13november_Tina_6november_Tina_7

Vi har det bra, vi to. Vi leker sammen. Vi lærer hverandre. Jeg innser tidvis at jeg er akkurat der jeg ønsker å være i livet. Ofte glemmer vi sånt. Men da jeg var yngre, og tenkte på meg selv som 29-åring, så var det dette jeg ønsket. Jeg hadde sett det for meg. Meg og en datter.

Dårlig innstilling for å starte en familie, men det får være mitt neste kapittel. Akkurat nå elsker jeg dette.

En mobilfri dag med riding står på planen. Det er skolefri og jeg skal være tilstede hele dagen. I skrivende stund ser hun tegnefilm og spiser. Vi skal snart reise. Ønsker alle en fantastisk fredag og en god helg. Jeg skriver sikkert litt mer i kveld. Lag en fin dag!

20 kommentarer

 1. Gratulerer så mye til Tina! Håper dagen blir fantastisk 🙂 Ville bare si en ting til deg, Anette: du skal ikke unnskylde deg for at du ikke klarer å gjennomføre oppussingsprosjektet. Du må tenke på deg selv og det som er det beste for deg og at du skal ha det bra 🙂 ha en nydelig dag med datteren din!

  1. tingjegliker

   Tusen takk for det, Silje 🙂

 2. Oi, da har jeg fulgt bloggen din i OVER seks år(!).
  Gratulerer så mye til jenta!
  Du inspirerer både med de fantastiske bildene dine og personligheten din.

  1. tingjegliker

   Det er lenge, Irene! Takk for du fremdeles følger. Det varmer å ´ha faste følgere 🙂

 3. Michelle

  Tenk! Det vil si at jeg har fult bloggen din i nærmere syv år! Det er jo helt sykt- så mye bra innlegg du har og har hatt opp igjennom er det ikke rart en er hektet! Ønsker dere en nydelig helg! Hipp hipp hurra!!!

  1. tingjegliker

   Tusen takk for det, Michelle 😀 God helg til deg også 🙂

 4. Gratulerer med dagen til den fine jenta di.

  Du er et fantastisk forbilde som mor og blogger. Digger deg.

  Ha en fortsatt flott dag.

  Chris

  1. tingjegliker

   Tusen takk for det, Chris 😀 Ha en flott helg 🙂

 5. Så moro. Idag har jeg selv bursdag og fyller hele 21 år. så gratuler din kjære datter med dagen og til lykke som 6 år som mor 🙂

  1. tingjegliker

   Gratulerer med dagen, Andrea 🙂 Og tusen takk 🙂

 6. Gratulerer så mye med dagen til din kjempeskjønne og nydelige datter <3 🙂 Den omsorgen, kjærligheten og respekten du viser henne er bare så kjempeherlig å se på, og du er ei fantastisk flink mamma til datteren din <3 🙂

  Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

  Hilsen Toril
  http://www.torilkremmervik.no/blogg

  1. tingjegliker

   Takk for det, Toril 🙂

 7. Anne Lise

  Gratulere med dagen til Tina Odine:-) Ho er heldig som har deg som mamma, du er et fantastisk forbilde<3

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Anne Lise 🙂

 8. Gratulerer til dere begge! Du virker å være fantastisk mamma som virkelig bryr seg og koser seg med datteren. Er så godt å høre at du faktisk legger bort mobilen, sosiale medier, osv. selv om det er en del av hverdagen i jobben din. Flere burde fulgt ditt eksempel. Tid er så viktig for de små, og mulighet til å bli sett og hørt. Der er du så flink.

  Jeg sjekket snappen din isted og synes du har gjort flere gode valg idag! Det er viktig å tenke på seg selv innimellom, du fortjener å kunne legge ting bak deg med god samvittighet. Håper dere har en fantastisk dag!

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Evita 🙂 Det var fint å lese. Dagen var fantastisk 😀

 9. Du har gjort en super jobb som mamma i 6 år! Beundrer deg så til de grader Anette Marie.
  Jeg har et spørsmål ang. et tidligere innlegg du skrev. Skal du flytte til den siden av byen som Tina går på skole eller blir dere i Lørenskog?
  Stor klem Helene

  1. tingjegliker

   Takk, Helene. Vi blir i noen flere år, ja 🙂

 10. Hu er så vakker. Hu er så lik deg! Å se dere sammen er virkelig spesielt.

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Silje.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *