I’m blue. Jeg elsker det!

Ja, jeg gjorde det. Endelig. Nei, jeg ble ikke gæren og fikk et utfall. Jeg gjorde noe som er veldig meg, og jeg har ikke gjort det på mange år.

IMG_1243-4

Jeg trodde at jeg måtte være mer naturlig i håret for at jeg ble eldre. Hvorfor trodde jeg det? Det er en farge. Hvorfor er det mer galt å gjøre dette enn å bleke håret? En farge er jo en farge. Og denne blir man glad av!

november_blå

Prosessen. Og håret er av Lotte på Botea. Og det er sponset. Lotte er flink med farger!

november_blå_1november_blå_6

Så, hva synes dere? Var det kult? Fargen endrer seg litt ut fra lyset. Ute er den knall, hjemme om kvelden er den mye mørkere og roligere. Litt som meg! Ler. 

november_blå_7

Ah, jeg kunne ikke dy meg. Husker du sangen? Jeg elsker den as!

47 kommentarer

 1. Elisabeth

  ♡♡♡♡♡♡♡F*A*N*T*A*S*T*I*S*K ♡♡♡♡♡♡♡

  1. tingjegliker

   T A K K : – )

 2. Helt rått! Du stårler Anette 🙂

  1. tingjegliker

   Takk, Emilie 🙂

 3. Princess1705

  Haha, det er bra det er flere! Jeg hadde lyst til å farge håret siden jeg var 28.. Men turte det ikke før jeg ble 30. Så ut som en vandrende 30årskrise, det føltes hvertfall sånn. Jeg var helt lilla! Etter mange rare reaksjoner var det jenta på 6 sin rynking på nesa som gjorde at jeg bruna det over før skolestart. Hva synes Tina Odine? Jeg synes det var råkult, skikkelig godt farget!

  1. tingjegliker

   He he. Takk for det, Princess. Datteren min eksket det!!

 4. Sååå fint! Dette kledde deg, og som at du ikke lyser opp dagen nok fra før – så gjør du i hvertfall det nå! Og tuuuuuusen takk for at jeg vant Wimeet konkurransen, er sååå glad nå 😀

  1. tingjegliker

   Så bra! Takk selv

 5. Caroline

  Utrolig kult 😀 er Sophie Elise inspirasjonskilden? Først grått og nå knæsj farge som henne. Uansett ble det super kult. Tenker datteren din ble sjokket

  1. tingjegliker

   He he. Jeg sa det til henne. At dette kommer til å se slik ut. Grått kom nok da jeg så henne med det. Blått var mer at jeg endelig turte 🙂

 6. Kjempekult! 🙂 Jeg farget håret knallrosa for et par mnd siden. Det var noe jeg hadde tenkt på en stund, og i litt 30-års panikk gjorde jeg det! Digget håret, men fikk litt nok etterhvert og nå er jeg ‘naturlig’ igjen. Nå kan jeg hvertfall se tilbake på bilder og tenke for meg selv; herregud, jeg hadde rosa hår jeg! 😉 Mange sa de syns det var kult, men at de ikke hadde turt å gjøre det selv.. Det er jo bare hår. Dette ble litt langt.. :p Kos deg med din nye, freshe hårfarge! Du rocket den fargen! ✌️

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Stine. Ja, hvorfor ikke 🙂

 7. Lill Marit

  knalltøft!! tommeln opp for den!

  1. tingjegliker

   Takk, Lill Marit!! 🙂

 8. Marita bøckmann amundsen

  Dæsken! Du kledde det Drit pent

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Marita.

 9. Dette var en kjempe kul farge, den passet du veldig bra!

  1. tingjegliker

   Takk, Oda 🙂

 10. Så utrolig kult!! Tror også at du hadde kledd å ha d gradert i flere «crazy» farger!

  1. tingjegliker

   Takk, Silje 🙂 en ting om gangen. He he

 11. Den var jo kul, dumt at det ser ut som du har DEN etter eksten allerede da, ikke særlig flink hun frisøren, det skulle jo vært gradert /blendet mer ned i blåfargen… Jaiks

  1. tingjegliker

   Hei, Karin. Vi la denne mørke fargen inn først. Og det er akkurat slik jeg ønsket det. Med ettervekst som dette! 🙂

   1. Ja, dere skjønte jo ikke kommentaren… Jeg skjønner jo også at det skulle være mørkere innerst. Men den mørke fargen burde være mer blendet inni det blå, slik at det vêr en finere overgang, for nå ser det jo bare dumt ut, men svart «ettervekst» og altfor tydelig skille mellom fargene, det jeg mente.

  2. Veronica

   Unnskyld at jeg blander meg her, men hadde hun hatt blåfarge i hodebunn så hadde det sett spedalskt ut. Mye finere med å «lage en ny, kall det gjerne ettervekst» i bunn som gir fargen en kul dybdekontrast 🙂

 12. Etterveksten*

 13. Brigitte

  Så tøff du ble, skikkelig stilig!! Elsket den sangen også hehe, og danse til den 😉

  1. tingjegliker

   Takk, B. Ja, sangen er rå!

 14. Sykt digg! Love it ❤️❤️❤️

  1. tingjegliker

   Takk, Espen 🙂

 15. Hei du! Før fulgte jeg aldri med på bloggere, men jeg så på ett program eller en artikkel med deg og la deg til på snap. Idag er Du blitt en del av hverdagen min, og før (sorry det jeg sier nå) hadde jeg ikke et samme inntrykket av deg som nå.
  At du orker å ha en slik hverdag er for meg helt utrolig,med å tørre (?) å utlevere så mye om ditt liv, dine følelser og vise at du også gråter når du gjennomgår ett brudd. Har tøffe dager med fisker som dør. Gleder deg over hver liten klem du får av din datter, eller kan le høyt når du drikker champis med en god venn. Du er faktisk (og dette trodde jeg virkelig aldri jeg skulle si) blitt en liten rollemodell for meg. En flott mor er du, som tørr å stå opp for det du føler og mener! ikke flat på magen alltid, kan gomle i deg snop. Trene, og faktisk innrømme at det er hardt av og til!

  Tusen takk for at du er ekte!

  Flott hår har du og 😉

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Anne! Denne kommentaren varmet veldig. Jeg liker at folk endrer inntrykk. Man lærer så mye av det. Ofte tror vi at vi forstår andre uten å kjenne dem. Tar meg selv i det hele tiden. Takk igjen. Ønsker deg en fin dag ❤️

 16. Så kjempestilig håret ditt ble 🙂 Tøft!

  Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

  Hilsen Toril
  http://www.torilkremmervik.no/blogg

  1. tingjegliker

   Takk 😀

 17. Ha en fin dag Du også 🙂

  PS: Kunne du kanskje ha tenkt deg å trekke ut en snap /bloggfølger som hadde fått en dag med deg? En dag med tips om makeup, mote, trening, middag og hvordan det er å stå fremfor kamera? 🙂
  Du er jo utrolig flink til å være naturlig fremfor kamera, noe jeg selv sliter med. Rett å slett leve i dine sko en dag eller to 🙂
  Det tror jeg hadde vært supert! 🙂

  1. tingjegliker

   Hei, Anne. For en idé 🙂 Kanskje det. Jeg vet ikke når det skulle bli, er hele tiden så mye som skjer. Men prioritering er jo alt. Vi får se. Skal ha det i bakhodet. Takk for tips 🙂

 18. Henriette

  Fantastisk! Dette kledde du skikkelig godt 🙂 Ha en flott dag 🙂

  1. tingjegliker

   Tusen takk, det samme til deg, Henriette ❤️

 19. Heftig farge 🙂 er det ekte farge el velger du mini color med en så sterk farge ? Du har jo så langt hår nå -tenker om det sliter mye?
  Venter spent på oppdattering på prosjektet til deg og Rune ? Ser han er blitt en «snapper » selv ..dere sa dere hadde kjøpt huset sammen, men hverken du el han viser at du er med på jobben ?? Har fulgt deg en stund , men i det siste deler du mye mindre av deg selv føler jeg ? Tar meg i å glemme lese bloggen din . Det er synd -da du er god på både blogg og snap -virker som du har satt opp en «vegg». Håper ikke det. Ønsker deg alt godt fremover. En oppmuntringsklem til deg .

  1. tingjegliker

   Hei, Silje. Da lurer jeg på om at du har lest alle innleggene mine? :O Jeg føler ikke at jeg har det. Kanskje i perioder, men for min egen sikkerhet i såfall. Noen ganger trenger man fordøye ting på egen hånd først.

 20. Syntes du er mye finere med naturlige hårfarger. Ser ut som frisøren har glemt å farge etterveksten din.
  Håper du velger å gå til mer naturlige farger.

  1. tingjegliker

   Nei, men. Hvorfor orke. Jeg bestemmer selv 🙂

 21. SHIT!!! det der var jo bare rååkult 😀 Tina har nok den tøffeste og beste mammaen! Elsker at du bare gjør din greie, you go girl!!
  <3 klem

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Karen 😀

 22. Veronica

  Det ble knallfint 😀 Da er vi to som er blå, selv om du er mer knæsj da 😛

  1. tingjegliker

   Takk 🙂

 23. Utrolig kult hår, bedre å være blue på utsiden enn å ha det blues på innsiden. Dere en en flott liten familie dere to. Er nesten unntak positivt å svinge innom bloggen din. Inspirerende og lærerikt selv for menn her 🙂

  1. tingjegliker

   Tusen takk for det, John. Det var veldig hyggelig å lese 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *