Skjulte budskap fra Universet

Jeg tenker mye. Veldig mye. Nå har jeg funnet noe nytt å tenke på, som jeg sikkert kan bruke resten av livet på. Tenker du på universet? 

HXG3vLO

Jeg har en teori om låta under. Det er ikke bare en oppdiktet tekst, men skrevet av noen som faktisk har sett. I drømmende tilstand skal vi være i stand til å reise ut i Universet. Ved en liten del av hjernen som vi ikke bruker til noe, skal vi kunne være i kontakt med noe mye større. En liten del som heter pineal gland. Konglekjertelen på norsk.

Sykt at vi ikke bruker den delen av oss som skal koble oss til sjelen vår? Slik det fortelles at man kan forstå og vite mer. Åpne instinktet, slik dyrene er åpne. Og den eneste måten å få kontakt med denne delen, er å få kontakt med seg selv. Men det er mulig. Er ikke det spennende?

Jeg vil skrive mer om dette senere, kjenner jeg.

Hvorfor sier vi at det er greit å være uvitende? Tror du ikke på at noen som helst i verden sitter på disse svarene, uten å dele dem? En dag kommer vi kanskje til å gjøre mer for å hente vår opprinnelse frem igjen.

Blant låter, tekster og foredragsholdere får man høre mer og mer om dette. Jeg vil vise deg noen låter og samtidig kan du jo se filmen 2012 om du ikke har gjort det. Jeg så den her om dagen. Vi vil nok tenke at teknologien har kommet noen hakk lenger etter at de laget denne, men det er film som er verdt en tanke, tenker jeg.

Det er flere som har nevnt ting om universet. Jeg klarer til og med å få den nye låta til Adele å handle om det samme. Hello from the other side. Hun har kommet i kontakt med seg selv på et annet plan, og ser seg selv fra utsiden.

Kan jo bare være tankespinn, men er det ikke verdt noen tanker da? Er du veldig nysgjerrig på Universet kan vi jo også se på denne. Den tar en time, men det er sykt spennende!

10 kommentarer

 1. Dette er så sykt spennende!
  Jeg har hørt at pineal gland er «blitt» kjempeliten, fordi de fleste mennesker ikke bruker den lenger. Så, tror du at vi kan aktivere den og gjøre den større ved å leve mer fra sjelen vår? Ved å utvikle oss spirituelt og ta tilbake kreftene vi alle har i oss?

  1. tingjegliker

   Dette er så sant, Mari! Ja, hvis hele verden samler seg og gjør det. Sykt kjipt om den blir helt vekk! :O

 2. Du har forstått det 🙂 men hvordan kommer man i kontakt med seg selv? Jeg har så mange spørsmål rundt dette som jeg ikke helt klarer å forstå enda 🙂 Kjekt viss du vil skrive mer om dette senere for det er spennende og intresangt 🙂

  1. tingjegliker

   Takk, Susi. Joda, jeg jobber med saken selv også. Men stillhet, healing, meditasjon og lignende. Å være tilstede med seg selv uten forstyrrelser 🙂

 3. Anbefaler bøkene til Amelia Kinkade på det aller sterkeste! Særlig The Language of Miracles. Tror den boka kommer til å treffe deg rett i sjela – du trenger ikke engang være super-dyreelsker for å få masse ut av den. God lesning (:

  1. tingjegliker

   Takk, Jane 🙂 Skal sjekke ut.

 4. Pussige «tilfeldigheter»: jeg snakket med en indisk fyr i går, som fortalte meg mye om Pineal gland Jeg kom dit at jeg ikke likte den jeg var, jeg kjente at jeg ikke var «bra for meg selv». Det har vært en reise, det har kostet… Jeg har alltid vært endringsvillig, og det har vært til hjelp. Veldig deilig å komme ut på andre siden, i ny og bedre utgave. Har mer enn en gang tenkt «Hei, hvem er du?» Synd at jeg måtte komme så langt som halvveis i livet før jeg var på plass i mitt egentlige meg, men allikevel: noen kommer aldri dit Og aner ikke hvorfor jeg deler det her…

  1. tingjegliker

   Det er bare fint at du deler. Takk for det. Det er jo den følelsen man får. At man skulle visst mer tidligere. Men vi må bare nyte det vi vet videre 🙂

 5. Mia heter hun. Mia hun ville se verden. Hun fikk se verden en dag, men hun lengtet etter noe mer. Hun så opp på stjernene, de vakre stjernene som var så fjerne. Hun la seg ned i snøen, det var mørkt og et tykt tåke lag hadde lagt seg over bygda. Hun puster ut, en hvit røyk oser ut av munnen hennes. Det er kaldt, men følelsen hun har inni seg varmer hun, i vært fall litt. Hun tenker på hvor bra livet er, hvor dårlig livet er, hvor kjipt det er, hvor godt det er, hun oser ut en ny røyk og kjenner hun fryser litt mer. Hun vet hun har et varmt hjem å gå til, hun vet det venter en glo varm kakaokopp når hun kommer hjem. Hun vet hun kommer til å bli stryket på ryggen, hun vet hun er elsket. Men fortsatt velger hun å være ute, hun velger å se opp. Hun velger å fantasere på det umulige. Hun bevarer den gode følelsen inni seg, mens hun freser ut røyk av munnen hennes. Øynene er som kvalt opp til stjernene. Hun føler seg liten i forhold til verden, men hun føler seg ikke maktesløs. Hun titter rundt seg, alt øye strekker til er skog og mark. Naturen er vakker, øynene hennes skinner i den glitrende snøen. Hun lukker øynene, hun nyter det. Hun føler glede over verden, over norge, hun føler glede av universet. For trossalt så er det universet som lyser opp jorden, det er universet som lyser opp henne.

  mitt budskap er nyt livet, nyt menneske, nyt naturen, sett pris på universet og sett pris på deg selv. Fordi du Anette Marie, du inspirerer meg. Du hadde skinnet som en stjerne uten universet fordi den du utgjør deg til å være som person, det er det vakreste av alt.

  1. tingjegliker

   Hei, Oda. Jeg har ikke ord. Så fint det var å lese! 🙂 Tusen takk. Måtte lese den høyt for en venn. Vi ble litt målløse. Tusen takk, igjen. Klem til deg. Og ja, jeg skal nyte det. Lover.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *