Har du testet Wimeet-appen? Vinn middag på Homan!

God morgen, kjære lesere. Jeg sitter i sofakroken og skal snart å gå tur. Jeg orker ikke dra frem kameraet nå. Derfor velger jeg et bilde som jeg ikke vet når jeg skal få brukt. Ler. Himmelen er blå og det er tid for å gå tur ute i sola med dattera mi. Men først skal jeg dele en liten konkurranse med dere. 

oktober_outfit_115

Jeg er så stolt av mine venner, som har laget en app. Manav Kumar, Mads Larsen, Emil Onshuus, Eirik Skjellfjord, Ole Olvund og Lasse Brurok.De lanserte for to uker siden, og har fått masse oppmerksomhet allerede. Appen heter Wimeet. Det er en app som konkurrerer litt med Tinder, bare at i dette tilfellet må man faktisk møtes for å ha en dialog. I tillegg til dette kan du også gjøre avtaler med vennene du har på Facebook. Appen har allerede toppen listene blant en av de mest nedlastede appene i Appstore.

Tidligere denne uken var Lasse, min barndomsvenn fra Ranheim, i intervju med VGTV. De har også laget en sak som lå ute på mandag

anettewi

Jeg hadde også en konkurranse via Snapchat som de fleste av dere fikk med dere. Nå tenkte jeg å kjøre en liten ekstra-konkurranse på grunn av den store responsen de fikk sist gang fra dere.

WiMeet1

Dette er hvordan appen ser ut på innsiden. Man velger mellom å møte nye mennesker, eller bare å gjøre en avtale med vennene sine. Da booker man seg inn på det stedet man vil møtes. Det er så mye mer enn en dating-app da!

Vi trekker TO vinnere!

1.premie:
Vinn bord for 2 personer på Homans i Bogstadveien. Dere får servert tre-retters middag.

2.premie:
Vinn bord for 4 personer på Homans i Bogstadveien. Dere får servert hovedrett og dessert.

For å delta i denne konkurransen trenger du bare å skrive hvem du vil ta med deg ut for å spise. Om det er en person eller tre. Dette skriver du i kommentarfeltet her i dette innlegget. Du kan også følge Wimeet på Facebook.

Vil også spesifisere at jeg ikke får betalt for å gjøre dette. Jeg synes vennene mine er awesome og vil hjelpe dem – kun for å være kul mot dem og dere!

31 kommentarer

 1. Trine Grung

  Heisan. Jeg lastet ned for å teste men likte ikke. Jeg og garantert mange m meg ønsker å chatte litt for å bli kjent før de treffes. Ingen dating app overlever uten da en ikke går og treffer noen ukjente basert på et bilde. Tror jeg.
  God søndag!

  1. tingjegliker

   God søndag, Trine. Hver sin smak. Jeg personlig synes det er spennende da, men du har nok også rett i at noen ønsker å chatte litt først. Ellers er det jo bare en av to funksjoner, for du kan bruke den til å gjøre avtaler med venner 🙂

 2. Benedikte

  Hei 🙂 Jeg vil gjerne ta med min aller beste venninne Ane ut å spise. Vi har ikke sett hverandre på evigheter og det hadde vært fantastisk med en middag med hverandre!

  Jeg har også lastet ned denne appen, og synes det er kult at de utfordrer tinder! Gøy å gjøre avtaler med venner på en app. Håper de slår tinder.

 3. Sieline

  Jeg ville tatt med meg en person. En veldig spesiell person som har bursdag i dag. Han får blodet mitt til å bruse og hjertet til å løpe løpsk:)
  Ha en fin dag Anette!lag deg en god og morsom søndag!

 4. Marita G Pedersen

  Jeg vil gjerne ta med meg kjæresten min ut på tre-retters, Leif Aksel <3

 5. Jeg og kjæresten min skal på lang Weekend til Oslo og jeg ønsker gjerne å kunne ta han med meg på Homans for å spise 🙂

 6. Vil ta med meg min venninne Nora! Vi lever på stramt studentbudsjett og fortjener det

 7. Hei! Jeg ville tatt med meg bestevenninne mine Emilie, Ida og Veronica. De stiller opp, og støtter en frustrert student, selvom de er ferdige med studielivet og har nå faste jobber alle tre. De har også samboer alle tre, og maser på siste venninne i gjengen om å finne seg en mann.:) kanskje de kunne hjulpet meg med å finne en, hvis vi hadde fått en tur til Oslo for å spise?

 8. Lastet ned appen og synes den er kjempekul.jeg synes det er kjempegreit å få vite om jeg passer sammen med noen via en kaffe eller middag på homans en å bruke chatting i mange dager

 9. Jørgen

  Skulle gjerne tatt med meg nabojenta på en treretters middag

 10. Øyvind

  Jeg kunne tenkt meg å møte Anette Marie… 😉

 11. Vil ta me mæ bestevennan mine Astrid og Maria, vi har aldri tid og værtfall ikkje penga til å finne på noe sånt sammen. Så hadde vært supermorsomt å få overraske dem med det!

 12. Jeg skulle gjerne tatt med min herlige kjæreste ut på middag, han er så god med meg og det hadde vært veldig koselig å kunne overraske han med god middag

 13. Jeg vil gjerne ta med meg kjæresten <3 siden han jobber så mye da får vi så lite tid til sånne ting , og pluss at vi snart har vært sammen i 4 år <3 så det hadde vært hyggelig !

 14. Jeg vil veldig gjerne ha med samboeren min på en flott middag, fordi han alltid er der for meg !

 15. Jeg vil ta med kjæresten min som kommer tilbake neste uke etter ett år på utveksling!

 16. Ulrikke

  Hvis jeg vinner denne konkurransen vil jeg ta med meg kjæresten min Malin på middag. Det hadde passet fint for to travle studenter, like før eksamenstiden setter i gang 🙂

 17. Jeg lastet ned app’en når du hadde konkurranse på bloggen. Vant ikke så derfor melder jeg meg på her. Jeg skulle tatt med min mor, stefar og min bror. Min mor har vært 50% sykmeldt og min bror har operet nesa så hadde vært koselig for oss å funnet på noe sammen. Eller bare jeg og min mor. Vi trenger litt mor og datter tid.

 18. Vil gjerne ta med meg min vennine charlotte.

 19. Ville tatt med meg mine tre venninner Line Therese, Aina Margrete og Anne Brith da det pga avstand, jobb og familie er så altfor skjelden vi sees! Men når vi først sees er det MYE latter og glede!

  1. tingjegliker

   Gratulerer. De har valgt deg ut som vinner av middag for fire! 🙂

 20. Hei.
  Jeg vil gjerne ha med meg samboeren min ut å spise. Det er mange år siden sist vi dro ut helt alene. Etter to barn på 3 og 6 mnd så har vi ikke hatt tid eller økonomi desverre. Det ville vært en fin overaskelse

 21. Jeg vil gjerne ta med Mammaen min ut på middag :o)

 22. Heisann! Appen er lastet ned og testet, litt skummelt men spennende. Jeg ønsker å ha med meg kusinen min Pernille og skjemme oss litt bort nå som vi begge er nysingle

 23. Jeg vil ta med meg mine 3 nærmeste venner, Martine, Alise og Marianne! Vi har blitt enig om å ikke gi julegaver i år, da ingen av oss har spesielt god råd, men heller gjøre noe hyggelig sammen, dette hadde vært den perfekte julegaven!!!

 24. Mette therese

  Jeg har lyst til å ta med meg kjæresten min på tre-retters. Han har gått igjennom en tung tid hvor han har støttet meg igjennom sykdom, så føler virkelig at han fortjener å slappe av med god mat og service!♡

 25. Jeg ville gjerne tatt med meg kjæresten min 🙂 siden jeg er student (og lusfattig) er dette en gyllen mulighet for meg å endelig spandere noe på han! 🙂

 26. Jeg vil gjerne ta med meg min kjære samboer Marte siden hun fortjener det:)

  1. tingjegliker

   Takk selv, Benedikte! Det finnes både en bok og en kalender 🙂

 27. sunniva tomassen

  jeg vil ta med meg mamma 🙂 litt kvalitetstid 😀

 28. Anne Maren

  Jeg vil veldig gjerne ta med meg Madeleine. Ei god venninne som jeg har hatt privilegiet av å kalle min bestevenn siden vi gikk i første klasse på barneskolen. Jeg skal faktisk flytte inn med henne og ei til om bare litt over en uke, og det hadde vært veldig hyggelig å få ta med henne på en koselig middag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *