Hvert steg du tar burde inneholde noe positivt

Radioen durer. Tankene mine svever. Jeg føler at jeg lever i min egen boble om dagen, og den er nokså fin. Jeg har det fint, jeg har det bra. Det gjør ikke vondt noen steder og jeg liker menneskene rundt meg. Jeg danser for meg selv på stuegulvet, jeg har barnefri. Jeg bare danser og nyter å være tilstede med meg selv. Så tenker jeg: Hvorfor gjør jeg ikke dette oftere?

oktober_outfit_105

Der finnes en virkelighet i alle dine tanker. Og det finnes en tiltrekning mot alt du søker og fokuserer på. Tenker du at det er kaos, så får du mer kaos. Gjør du noe stygt mot noen, er det noen andre som gjør noe stygt tilbake. Også kalt karma. Alt du gir ut kommer igjen til deg.

Alt du søker kommer til deg.

Men du må tro på det. Så hvis du tenker at i morgen skal bli en fin dag, men så tenker du ‘dette funker ikke’, så funker det ikke.

Tenk på alt det fine som skjer dagen etterpå. Tenk på det mens du holder på å sovne. Så lar du tankene hvile om natten, så kan du gledelig våkne til den fantastiske stien din dagen derpå. 

oktober_outfit_104

I dag har jeg på denne blusen. Kåpen er utsolgt. Disse støvelettene (ja, jeg elsker støveletter), dette skjørtet og dette skjerfet. (annonselenker)

oktober_outfit_109

Noen mennesker kommer inn i livet ditt for en grunn. Hvis du klarer å tenke på dette hver gang du føler deg såret, så kan det være en anelse lettere å reise videre.

Tenk på hvorfor vedkommende kom inn i livet ditt og hva du har lært. Fikk du noe du kan ta med deg videre? Lærte du noe nytt? Eller kanskje du ble pekt i en ny retning? Hva har du i livet ditt nå, som du ikke hadde før dere møttes?

oktober_outfit_107

Jeg blir kjent med meg selv på nytt. Og på nytt. Og på nytt. Det er uendelig. Og det er magisk. Om jeg kunne gitt deg den følelsen jeg har av å være i ett med meg selv, så skulle jeg gjort det.

Jeg tror nemlig at vi alle kommer til et punkt i livet hvor dette skjer, men vi må være klar for det. Når du kommer dit vil du kjenne på endorfiner som er langt over det en treningsøkt kan gi deg. Det er bare noe som plutselig git mening, selv om du kanskje sitter mutters alene.

God onsdag kveld. PS: I morgen skal jeg til frisøren! Spennende. Også skal jeg på premiere til Sigrid Bonde Tusvik på kvelden. Også skal jeg

14 kommentarer

 1. Kjempeskjønne Anette Marie <3 🙂 Nok et velformulert og kjempegodt innlegg til ettertanke!

  Jeg fikk nå Lisa Ekdal sin sang inni holdet mitt når jeg leste innlegget ditt: "Vem vet". I teksten står det: "Eller var vårt möte bestemt alt innan vi føds". Akkurat det føler jeg passer kjempefint. Jeg har venner som har kommet inn i livet mitt ved ulike anledninger (barne- og ungdomsskole, folkehøgskole, videregående skole, gjennom studiene mine og mine fritidsinteresser). Felles for disse vennene mine, er at jeg de alltid har vært der på samme måte som jeg er der for dem. Hadde ikke jeg truffet min ene venninne på videregående skole, hadde jeg aldri truffet mannen min som jeg nå er gift med. Jeg har lært masse nytt av vennene mine som jeg har blitt kjent med, og de har åpnet nye sider ved meg selv.

  Selv er jeg en person som vil se det positive på livet, og jeg tenker som så at hvis jeg kan være blid og positiv til familie, slekt, venner og folk jeg treffer på, blir jeg møtt med det samme tilbake. Hvis et smil fra meg kan glede noen i kassakøen på butikken, betyr det kjempemasse for meg. Da har jeg det godt inni meg, og jeg blir kjempeglad 🙂

  Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld 🙂

  Hilsen Toril
  http://www.torilkremmervik.no/blogg

  1. tingjegliker

   🙂 Så herlig å lese 🙂

 2. Loven om tiltrekning er sterk. De bøkene har endret mitt syn på livet, og gitt meg så mye glede! Dessverre har jeg ikke vært noe flink til å tenke positivt det siste året, så takk for at du minner meg på å finne frem bøkene igjen og tenke mer over hva slags energi jeg sender ut ❤️

  1. tingjegliker

   Godt å lese, Tiril 🙂

 3. Pernille

  Igjen tusen takk for flotte ord og for at du kommer med godt tips og råd:)

  1. tingjegliker

   Takk selv 🙂

 4. Tuva Nilssen

  Elsker det du skriver!

  1. tingjegliker

   Takk, Tuva 🙂

 5. Jeg ønske flere kunne være som deg Anette Marie 🙂 Jeg har det ikke vondt og jeg har alt jeg trenger, men jeg kunne virkelig tenkt meg et menneske som deg i hverdagen min. Jeg er litt som deg inne i hodet mitt, men det er jeg alene om i min omkrets, og det er til tider litt trist..

  1. tingjegliker

   Hei, Mari. Det var veldig fine ord. Husk at ensomhet er noe vi selv lager i hodet vårt. Om man tenker riktig vil man ikke føle på denne ensomheten. Det tar tid og det krever fokus, men det finnes så mye å ha glede av her i livet. Fokuser på dette. Klem

 6. Du er så inderlig god og herlig. Skulle ønske jeg hadde en som deg i livet mitt.
  Er i en periode der jeg føler mye ensomhet i hodet mitt, mange tanker om venner og fremtid. Føler alle har seg og sitt og tenke på, venner har blitt mer egoistiske og selvsentrerte og har ik tid til de små tingene lenger. Jeg tenker mye som deg, føler ik ensomhet men tar meg tid til å stoppe opp og rette fokus på de viktige tingene i livet, det som betyr noe og som definerer oss, familie, barn, kjærlighet. Heldigvis har jeg verdens beste samboer gjennom 20 år og to herlige jenter som gir meg påfyll i hverdagen. Men hva skjer med alle de andre? De haster av sted og ser kun rett fremfor sin egen nese. Hadde det vært flere av deg i min hverdag ville den vært komplett. Tørre å sette ord på de viktige men også vanskelige tingene, utfordre hverandre, tørre stole på egne følelser. Hva er folk så redde for ved å åpne seg, det er da slettes ikke noe svakhetstegn, snarere tvert imot, Men det virker ikke akseptert lenger. Det er for mange overfladiske mennesker…. Da er det godt å stikke innom bloggen din og kjenne seg litt igjen, få bekreftelse på at vi er flere.
  Fin dag til deg ❤️

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Marie. Det var mange fine ord. Kanskje du skal ta litt tak i det blant dine venner og søke litt mer oppmerksomhet om den type prat?

 7. Eg har lest bloggen din siden før du ble gravid. Jeg har ofte kjent meg igjen i det du skriver, lagret mange av innleggene dine og lest de igjen og igjen. Du er den eneste bloggen som får meg til å gråte og le. Gang på gang. Du er virkelig helt fantastisk. Som flere andre skriver «skulle ønske jeg hadde deg i livet mitt». De som har deg rundt seg er heldig. du er mitt største forbilde 🙂 stor klem til deg

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Isabel. Tenk på det slik: Du har meg allerede i livet ditt på mange måter. Som når du leser ordene mine, når du ler og du gråter med meg 🙂 klem til deg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *