Little black dress

Begrepet «Den lille sorte» ble lansert i 1926 av Coco Chanel. Selv elsker jeg å bruke sorte kjoler. Det er lekkert, passer til alle anledninger og et sikkert valg. Hver gang.

Derfor ble jeg ekstra glad da så at nelly har ett stort salg nå, på blant annet kjoler. Under har jeg plukket ut mine favoritter. Mitt lille tips når man handler på salg, er å kjøpe klassiske klær som du vet du får bruk for.

Nå som vi går både fest- og selskapsesongen i møte, er det gøy å ha en ny kjole eller to hengende klar i skapet. Er du som meg, føler du deg ekstra fin på fest i en ny kledning. Dessuten koster alle kjolene under 200-lappen. Så, her har du dagens anbefaling. Go crazy – med god samvittighet!

Little black dress

Øverst fra venstre. 1. 2. 3. 4. 5. Nederst fra venstre. 1. 2. 3. 4. 5.  (annonselenker)

2 kommentarer

  1. Linkene virker ikke…

    1. tingjegliker

      Fremdeles ikke? Joda?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *