Treningsmotivasjon på Filefjell

I dag har jentene fått gjennomgang av treningsprogram. Treningsteori og målinger. Vi  har målt fett, sett på symmetri og mål midjer. Nå er mitt nye kull med Teamjegliker, klare! Og her har du dem, minus tre. Det er tre jenter som ikke fikk vært med denne helgen. Blant gjengen kan du se Sandra og Sunniva, som er faddere i Kull 2. 

oktober_filefjell_5

– Jenter! Jeg vil skrive teamjegliker med dere mot himmelen!

oktober_filefjellet

Dette var moro. Overraskende nok tok det tre ganger tiden av alt det andre, å lage en hashtag. Vi kompliserte den til de grader, og endte altså opp med å innse at det enkleste var det beste. 

oktober_filefjell_13

Det ble en tur opp til dette vannet. Her hoppet tre av teamets råtasser ut i vannet. Til og med der det var is! Fantastisk natur, fantastisk vær. 

oktober_filefjell_6

Vi har hatt en strålende dag så langt. Etter at vi kom tilbake fra fjellet fikk alle litt fritid. Det var lesing av bok, bading i jacuzzi og spising. Jeg der i mot har hatt noen timer på loftet her, for meg selv. Skrevet litt og jobbet. Jeg har nemlig filmet en del her oppe, og håper at jeg får satt det sammen til noe kult!

Vi bor på denne hytta – ser mange spør på snap!

♥ Lag deg en fin lørdagskveld ♥

5 kommentarer

 1. Toril Kremmervik

  Det er jammen ut at dere har hatt en kjempefin og motiverende dag alle sammen, og så kjempegøy at så mange møtte opp til turen deres i helga 🙂

  Det skal bli så kjempegøy å følge med prosessen til teamet videre 🙂

  Kos dere videre i helga 🙂

  Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld 🙂

  Hilsen Toril
  http://www.torilkremmervik.no/blogg

 2. SÅ sinnsykt kul idé å skrive teamjegliker! Kred!!

  Følger deg på snap og syns jeg kan se at ikke alt er helt bra, men husk at etter regn kommer sol, og er det noen som takler en tur ned i kjelleren er det du. Du er virkelig et forbilde og gir meg nye måter og tenke på og minner meg på å gi litt faen. Takk for at du deler og takk for at du er den du er.

  Klem fra fast følger

  1. tingjegliker

   Takk for det, Nina 🙂

 3. Karoline

  Håper det blir ett kull 3, da skal jeg bli med

  1. tingjegliker

   Det blir det nok 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *