50% rabatt på Adams Matkasse!

Hver gang jeg mottar en eske fra Adams Matkasse, vet jeg at det blir skikkelig middag hver dag. Også er det moro å lage den, for jeg lærer noe nytt hver gang. Dessuten har jeg ei lita ei som er super-ivrig på å være med å lage maten. Dette er første gang jeg tester Sunn & Lett-kassen. Jeg har valgt en av oppskriftene fra denne uken til deling. Middagen er for fire personer. Rabattkode for 50% avslag ved bestilling, nederst i innlegget!

oktober_adams matkasse_1

Fiskepakke med stekt hodekål, cherrytomater og ris.

Du trenger:

– En pakke cherrytomater.
– Litt hodekål.
– En lime.
– 300 gram ris.
– 700 gram torskefilet.

Det du pleier ha i huset: Aluminiumsfolie, olivenolje, pepper, salt, smør, soyasaus og vann.

oktober_adams matkasse_3 kopier

1. Sett ovnen på 225 grader.
2. Sett 300 gram ris til kok.
3. Finstrimle en bit hodekål, og del 1 pk cherrytomater i to. Sett til side.
4. Gjør klar fire ark med aluminiumsfolie på cirka 20 x 20 centimeter.
5. Del 700 g toskefilet i fire like stykker. Fordel de på hvert sitt ark med cherrytomater. Ha 1 ts olivenolje, 1 ts soyasaus, salt, pepper og litt saft fra 1/2 lime over hvert stykke. Brett inn kantene, lukk folien og bak fiskepakkene i ovnen i 10-12 minutter. (Jeg lot dem få to minutter ekstra i ovnen på min ovn).
6. Stek den strimlede hodekålen i en stekepanne på middels/høy varme med 1 ss smør i cirka 3 minutter, eller til kålen «faller sammen» og er mør. Krydre med salt og pepper før servering. 

oktober_adams matkasse_4

Jeg hadde ikke soyasaus og jeg valgte å ha tomatene på utsiden av folien for at datteren min ikke skulle finne noen unnskyldning for å ikke spise dem. Ellers kan man servere med aluminiumspakken på tallerkenen slik det egentlig var ment i oppskriften til Adams Matkasse.

Du kan se alle de ulike variantene av matkasser de har å tilby, her. Det flotte med disse kassene er at du får alt du trenger til middagene. Du slipper tenke selv, bruke tid i butikken eller handle masse du ikke bruker. Som de aller fleste av oss og gjør, og ender opp med å kaste.

De kjører nå en kort kampanje frem til 15. oktober med 50% rabatt på første levering. Rabattkoden er fortsatt BLOGG_ANETTE   Klikk deg inn HER!

Del innlegget med noen som kunne trengt litt mer tid i hverdagen!

2 kommentarer

  1. Syns dette er litt «lureri». Man får barnematkassen til 419kr vis man går direkte til adamsmatkasse. Går man vi bloggen din er prisen på kassen mye høyere, men dog kan man bruke rabatt koden fra deg. Så tanken er å lokke lesere via din blogg (for å få lesere) over til Adam?

  2. Christine

    Hei! Det så godt ut, så koselig å kokkelere sammen på kjøkkenet 🙂 Veldig bra tilbud, har tenkt til å prøve dette lenge men aldri fått surret meg til å bestille. Prøvde å bestille nå, men kommer opp at rabattkoden ikke er gyldig? Kanskje ikke aktivert enda?
    Klem Christine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *