Hva forbinder du med høsten?

Det er søndag. Du er nydusjet med et håndkle ballet rundt håret. Det første du gjør er å smøre inn hele kroppen med olje. Så tar du på deg et sett med behagelig og fint undertøy. Det sitter bra til kroppen og du føler deg ren og deilig. Før du tråkker ut av det varme badet tar du på deg et par deilige raggsokker. Du går ut på kjøkkenet, fremdeles varm i kroppen etter dusjen. Her lager du en kopp med te. Du setter teen på stuebordet, tenner noen lys og slår på rolig musikk for deg selv.

Ute er det kaldt. Du kan kjenner kulden inn selv om du har ovnen på. Du henter frem den deilige joggebuksa og genseren din, før du går tilbake til badet. Nå smører du ansiktet inn med en deilig ansiktsmaske som gir den vinterbleke huden din litt glød. Du tar med deg et speil og kryper opp i sofaen med pinsetten din.

Følelsen av å være nydusjet og drikke te, er forfriskende. Du setter drikker litt av den varme te-koppen din før du baller deg inn i det gode teppet ditt. Til ro i sjelen og vakker musikk, sitter du og napper bryn med dagslys fra stuevinduet. Det er det beste lyset for en skikkelig nappe-session.

Når du er ferdig drikker du teen din mens du fremdeles nyter å være helt alene med tankene dine. Du har litt tid før du skal ut og drikke kaffe med en venninne.

Du kler deg i et behagelig skjørt, en høyhalset genser og et par støvler fra Timberland. Så omfavner du deg med en lekker cardigan, som skal vises når du setter deg inne på cafeen. Men før den tid holder du varmen i en stor, deilig jakke som virkelig setter standarden på antrekket ditt.

Etter en hyggelig dag med venninnen din kommer du hjem igjen. Hjem til flere lys, kanskje noe på tv, eller helst en bok. Når du skal legge deg baller du deg inn i det vakre dynetrekket ditt som setter vinterens design på soverommet ditt.


En god pinsett her. Myk BH her. Hipster-truse her. Olje til kroppen her. Elegant cardigan her. Tekopp her. Ansiktsmaske her. Kosegenser her. Dunjakke her. Raggsokker her.

ELLOS3

Høyhalset genser her. Vantette støvler fra Timberland her. Behagelig skjørt med lekker detalj her. The sweat pant her. Pledd til sofaen her. Sengesett her.


Jeg sitter med en oppgave for Ellos. Outdoor er temaet. Men straks jeg tenker outdoor, kryper jeg opp i sofakroken. Det verste jeg vet er å fryse, men jeg elsker både høsten og vinterens sjarm. Jeg har klikket meg gjennom sidene deres for å finne det som jeg spesifikk kan trenge for å kose meg inne og ute i vinter. De har jo alt mulig, sånn helt seriøst. Jeg levde i den tro at Ellos kun var klær. Vel, da lærte jeg mye om akkurat det. For å bevise at hver eneste ting jeg har valgt ut, er gjennomtenkt, har jeg laget et scenario hvor jeg bruker alt.

Og etter å ha skrevet dette kan jeg fortelle hvordan en perfekt vintermorgen er for meg. Jeg liker høsten, og vinteren. Spesielt på morgenen og kvelden. Det er noe med å være inne i leiligheten sin når det er kaldt ute.

Jeg liker å ha det kaldt på rommet, men ikke på badet. Jeg liker å våkne i frisk luft og tråkke inn på et varmt gulv. På stua, kjøkkenet og badet er det varmt, mens soverommet er som å ligge ute. Det er perfekt. Jeg strekker tærne utenfor dyna og kjenner kulder sette fart på meg.

På dette tidspunktet har jeg valget mellom å løpe raskt inn på badet, eller trekke beina til meg inn i denne ballen av varme jeg ligger i. Om jeg velger sistnevnte har jeg tapt. Da ender jeg opp med slumring og verre til. Heldigvis må jeg opp for å slå av alarmen. Den ringer nemlig fra stua. Ingen mobil har adgang på soverommet, der skal man sove.

En kaffekopp og P3. På med vannkokeren. Mens den koker opp renser jeg ansiktet og våkner. Så begynner jeg med matpakken til jentungen. Hun sover lengre enn meg. En perfekt morgen er å gjøre mitt og ha egentid før jeg vekker henne. Når jeg vekker jentungen kan jeg nemlig krype opp i sengen og kose med henne mens hun våkner, uten at jeg selv sovner. Først da er jeg våken nok. Det lille lykketrollet minner meg om at jeg er heldig, og vi får en fin morgen sammen med tannpuss, valg av klær og oppsetting av hår. Deretter starter dagen for oss begge.

Da har jeg sørget for å starte dagen best mulig.

2 kommentarer

  1. Emilie Vik

    Hei, Anette! 🙂 Jeg og to venniner har laget en blogg i samarbeid med Leger Uten Grenser (skoleprosjekt) for å informere flere folk om de glemte krisene i verden. Det er synd at media velger å ikke ha fokus på de fordi de er redd folk vil gå lei. Hadde betydd kjempemasse hvis du hadde tittet innom bloggen eller feks laget et innlegg om glemte kriser her på bloggen. FÆRRE DØR NÅR FLERE VET! Vi må bidra alle sammen for å minske alle de forferdelige tingene som skjer i verden. Tusen takk på forhånd 🙂 Digger både jeg og bloggen din btw 🙂
    http://www.glemteduoss.blogg.no

    1. tingjegliker

      Takk 🙂 Viktig sak, absolutt! Dere gjør en bra jobb!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *