Evig vennskap

Kjære Anette. Nå har jeg sneket meg inn på macen din, du har som vanlig glemt å logge av. Denne gangen føler jeg for å ikke logge av, jeg vil skrive noen ord om deg, sett fra mine øyne.

Joakim Kleven Anette-Marie Antsonsen

At du er vakker. Har et godt smil og varmt blikk. Det er noe alle kan se. Du er født foran kamera og gir alltid det blikket en fotograf er ute etter. Det ytre er så lett å se, du er rett og slett nydelig!

At du er så snill. Har et så godt hjerte og et så varmt sinn. Det er også noe alle kan se. Ingen kan ta så vakre bilder som deg, det er fordi du gir hele sjelen din i arbeidet ditt. Du er født bak kamera og får alltid det blikket du er ute etter. Det indre er så lett å se, du er rett og slett nydelig!

Du er så utrolig kreativ, arbeidsom og målbevisst. Du er en dyktig skribent. Du er en god mamma for Tina og en god venn. Du er superwoman!

Det er faktisk akkurat et år siden vi møttes for første gang, noe som er rart å tenke på for jeg føler vi har kjent hverandre hele livet.

Anette-Marie Antsonsen TeamJegLiker

Vi to. Gud så mye vi har opplevd sammen. Vi har reist til Marokko og Liverpool. Vi har hatt timevis lange samtaler. Vi har ledd så utrolig mye. Vi har grått sammen og vi har diskutert, men som regel er vi alltid enige. Vi er alt for interne. Vi har vår egen humor. Vi er veldig like. Nesten alt for like, irriterende like. Du har blitt en av mine nærmeste.

Takk for at du har latt meg slippe inn i ditt lille univers, takk for at du er så åpen at jeg tør være meg selv 100 %. Takk for at du gir meg så mye energi. Takk for alle rådene du har gitt meg og takk for at du alltid har vært der for meg. Takk for at du er du!

Vi kommer til å holde sammen livet ut og jeg gleder meg til enda flere minner med deg!

Joakim Kleven Anette Marie

Jeg er så glad i deg Anette! Hilsen homsen du liker ️<3

xoxo Joakim

15 kommentarer

 1. Man får seg alltid en god latter når dere to snapper! Elsker energien dere sprer

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Laila.

  2. tingjegliker

   Takk, Laila 🙂

  3. joakimkleven

   Aw! 😀 <3

 2. Maren A

  Så fint skrevet 🙂 Dere er fine!

  1. joakimkleven

   <3

 3. så koselig<3 digger dere to på snap sammen hehe

  1. tingjegliker

   🙂

  2. joakimkleven

   😀 <3

 4. Digger dere! Ha en fin søndag!

  1. joakimkleven

   <3

 5. Det er vennskap det <3

 6. Kjempefint og koselig skrevet til en god venn 🙂 Slik jeg har oppfattet ham på snapchat og bloggen hans fremstår han som en kjempekoselig og humoristsik gutt 🙂 Det er kjempeherlig med slike venner, og de må man ta godt vare på 🙂

  Ønsker deg en kjempefin søndagskveld 🙂

  Hilsen Toril
  http://www.torilkremmervik.no/blogg

 7. Brigitte

  Det var vakkert! 🙂 <3 Dere er jo herlige sammen!!

  1. tingjegliker

   Takk, Brigitte 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *