Enhver mor må bare elske dette

Det er hektisk nok som det er, med skolestart og høstens rutiner som skal på plass. Fra sommerdvale hvor ingen tid måtte taes hensyn til, skal vi nå faktisk ha faste middagstider igjen. Ikke nok med det, vi skal også tenke ut hva vi skal lage. For meg er det akkurat denne delen som er verst. Å handle, det kan jeg. Men å være kreativ fem dager på rad med mat? Glem det.

august_adamsmatkasse_11august_adamsmatkasse_9 kopier

Derfor er dette noe jeg virkelig har fått sansen for. Dette er andre gang jeg tester Adams Matkasse – og jeg er like imponert denne gang som forrige gang. Genialt når man ønsker å tenke litt mindre selv. Du mottar en eske med akkurat det du trenger for resten av uken. Fem middager. Et hefte med oppskrifter fulger. Oppskriftende er lekende lett forklart, du kan ikke feile. 

august_adamsmatkasseaugust_adamsmatkasse_2

Et lite husmorstips blant kokkeleringen: Ta oppvasken underveis, hver gang du finner tid. Ha mobilfri sone på kjøkkenet og dette blir ingen problem. Maten smaker faktisk bedre om man har gjort dette. 

august_adamsmatkasse_13august_adamsmatkasse_3august_adamsmatkasse_5august_adamsmatkasse_4 kopi

Jeg opplever at man sparer penger på å bruke Adams Matkasse. I stedet for å handle mer enn hva du trenger, har du akkurat det du trenger, også til et variert kosthold for en uke. For en mamma eller pappa må dette være perfekt. Tidsklemma stjeler allerede nok tid fra oss, og den gir oss frustrasjon. Hver uke fulger en ny meny, og du mottar hele denne pakken på mandags ettermiddag.

Du kan velge mellom orginalkassen, barnekassen, espresskassen og fri for-kassen (fri for egg, melk og gluten, men like næringsrik). Det er null bindingstid på denne tjenesten.

Vil du teste matkassen? Bruk min rabattkode og få 25% på første levering, samt en gratis fruktkasse på andre levering. Klikk deg inn her for å lese mer om de forskjellige og bestille!

Du kan også bruke rabattkoden BLOGG_ANETTE

9 kommentarer

 1. Hei 🙂 Nå trykka jeg meg inn på Adams Matkasse, tenkte at dette MÅ jeg prøve.. Men ble skuffa altså.. Vi er 6 stk i dette huset, og det gikk bare å bestille til 4… Er jo virkelig storfamiliene som trenger noe sånt, også får man ikke bestilt det 🙁

  1. Barnekassen er til familier, og der kan du velge mellom fire tiler seks personer

 2. Barnekassen kan bestilles til 6 personer og tre middager

 3. Tror vi må teste denne =) Hvor er det underlaget du har under oppvasken fra? =)

  1. tingjegliker

   Det kjøpte jeg i Sverige på en dagligvarebutikk 🙂

 4. Therese A

  Bestilte med din rabattkode,og matkassen kommer på mandag! Genialt for stakkars samboeren min som må styre skuta alene når jeg ligger på sykehuset. Fikk menyen igår, og den ser spennende ut! 🙂

  1. tingjegliker

   SÅ utrolig bra. God bedring og alt, håper han brillierer 🙂

 5. Hei:)
  Hvilke matkasse valgte du:)?

  1. tingjegliker

   Hei, jeg har prøvd flere. Men dette var fra barnekassen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *