Nye klær og Elvefestival i Drammen

Jeg skal på fest. Mor skal på fest. Dette må være det første innlegget hvor jeg skriver noe sånt. Jeg har endelig fått meg selv til å innrømme at jeg ikke stiller til høsten. Jeg er ikke på diett.

Det føles godt å erkjenne det, for det var litt tungt å kjenne på at jeg ikke takler det nå. Prolaps i ryggen og diverse skader, pluss en million prosjekter. Jenta på skolebenken og det fantastiske teamet jeg skal ta vare på. Derfor ble det slik og jeg trives med valget mitt. Derfor skal jeg kose meg i kveld. Jeg skal til Drammen på elvefestivalen og kose meg i godt selskap! 

IMG_0096 kopier

Jeg har nye klær fra Nelly igjen. Elsk. Toppen finner du HER. Buksa fra Dr.Denim er P E R F E K T. Høy i livet med strech. Du finner den HER. (annonselenker) – Jeg har også kjøpt denne kjolen. Den er dritfin på, men har ikke tatt bilder ennå. Gleder meg til å vise. Nye støveletter også. Tar det i morgen, ok? 😉

IMG_0098 kopier

I dag sminket jeg meg på snapchat, slik jeg oftest gjør. Dere har etterspurt sminkevideoer, jeg skal somle meg til å lage en snart. Jeg får også gjentatte spørsmål om favorittlåta mi om dagen. Det er Reality av Lost Frequencies. Elsker den.

Kanskje jeg ser noen av dere i kveld? Ikke vær redd for å hilse på, det er bare hyggelig 🙂 Lag deg en fin lørdag, uansett hvor du er. Livet er så fantastisk at vi burde ikke spolere det. Er du litt sliten, men skulle vært sosial? Pell deg ut og vær sosial, du kvikner til når du er kommet ut. Det er sunt å møte mennesker og le litt!

Følg meg på Facebook her.

11 kommentarer

 1. Godt du kan slappe av litt! Kan jeg spørre hvilket merke mascara du bruker? Du får så fine vipper. Kos deg på elvefestival. Blir nok stas å se skolejenta igjen til uken

 2. Michelle

  linkene funker ikke

  1. tingjegliker

   Joda. Fra min gjør dem det… fikk du det til? 🙂

 3. Kristine

  Det syntes virkelig at du har det bra om dagen! Jeg håper du fortsetter å gjøre det som gjør deg glad.

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Kristine 🙂

 4. Herlig jente du Anette-Marie 🙂 Jeg kommenterer så og si aldri men leser bloggen din og følger deg på snap. Du var på cafeen jeg jobber på idag å kjøpte takeaway kaffe. Så blid og hyggelig, og ønsket meg en fin dag 🙂 Håper du har hatt en fin kveld, det fortjener du!

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Gro. Det var hyggelig å lese at du faktisk fikk det med deg og synes det var hyggelig. Sånt gjør meg GLAD 🙂

 5. Hei! Må bare få si til deg at du er en fantastisk inspirasjon i hverdagen. Jeg har havnet i et negativt spor og jobber meg ut av det, Snapstoryene dine gir mening og jeg elsker å se på dem på slutten av dagen. Jeg legger merke til hver gang du sier eller skriver «lag deg en fin dag», det hjelper litt! Liker også de lengre blogginnleggene dine. De får meg ofte til å tenke og det liker jeg. Tror du har snappet merket på solbrillene dine før(?), men fikk ikke screenshottet. Mener de du har på nå om dagene. Hvilket merke er de?

  Uansett, som du skjønner så digger jeg det du gjør. Vit at det betyr noe for akkurat meg.

  Klem fra fast leser og seer

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Nina 🙂 Merket på brillene kan jeg sikkert snappe flere ganger, men om du viser dem i butikken kan man lett finne dem. Det er Ray Bans 🙂 Takk igjen. Klem til deg 🙂

 6. Må man gå en str. ned på buksen, eller kjøpe den str. man pleier å bruke? Du kledde antrekket veldig godt! 🙂

  1. tingjegliker

   Jeg kjøpte M som er min str 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *