Vil du være med i Teamjegliker kull 2? Slik har denne gjengen det nå!

Jeg er lokalisert i Spania. Her har jeg og Christian samlet cirka halvparten av jentene våre. Dette er en valgfri tur som jentene kan være med på om de ønsker. Vi anbefalte det veldig, på grunn av motivasjonen de får igjen fra det. Jentene kjente ikke hverandre da vi startet i mai, men er nå blitt gode venner på reisen. Det er akkurat dette som er flott med teamet, vi er sammen om det. Å stille i fitness kan være utfordrende i forhold til at familie og venner ikke gjør det samme, og kanskje ikke forstår.

august_tjl_marbella_31

Når dette bildet ble tatt var det to av jentene som befant seg på hotellet. Men her ser dere altså Sandra, Ronja, meg, Christian, Hilde, Rita, Paola og Camilla. I teamet totalt, medregnet de som er igjen hjemme, er den yngste 17 år og den eldste 42. 

august_tjl_marbella_29

Hele gjengen ankom på fredag, men jeg hadde ærend å gjøre før jeg kunne komme. Derfor landet jeg sent i går kveld. Ola, en som også trener flittig på Partner, har også hengt seg på reisen vår. Det passet seg bra for Christian tror jeg. Kan jo bli litt vel mange jenter, eller hva?

I dag startet vi dagen med poseringstrening på gymet vi bruker. Etterpå var det hjem å lage matpakker og spise. Så tok vi samlet følge ned til stranden for å slikke sol og bade. Det var også en ivrig gjeng som padlet på padle board. 

august_tjl_marbella_30august_tjl_marbella_23

Jeg har klippet ut et lite utsnitt fra et foto jeg tok på lang avstand. Her er Ola, Sandra og Ronja.

august_tjl_marbella_20august_tjl_marbella_25august_tjl_marbella_17august_tjl_marbella

Jeg har sagt at jentene skal få ta litt ekstra nytte av at jeg er fotograf. Sandra var først ute og jeg tok en hel serie med flotte bilder av henne. Viser ett av dem her. Under har jeg trukket frem to forandringer. Sjekk dette, er det ikke utrolig? 

Hildeprosessaugust_tjl_marbella_31 kopier

Den siste er bare for å vise hvor raskt det også går den andre veien. Viktig å forstå dette hvis man ønsker å stille. Man går opp igjen etterpå, og det må man ha psyke til å tåle. Jeg har gått opp til 18,1 prosent fett. Det er mer enn hva jeg hadde i januar før jeg startet på mitt fitnessprosjekt.

Jeg tar det med et smil.

Nå er det også slik at det slipper raskere når jeg først kommer i gang med treningen igjen. Det har gått en måned siden jeg trente styrke, men jeg er tilbake på gymet nå. Jeg lot ferien være ferie og jeg har kost meg i selskap med andre mennesker uten å tenke på kalorier. Det var viktig for meg også, å vite at det går bra. Da kan jeg påstå at jeg er sterkt nok psykisk til å gjøre som dette.

Jeg skal ikke stille i høst, men kanskje til våren. Det er ikke så viktig, for jeg har allerede gjort mitt ved å faktisk stille. Med skader, mange gjøremål og en jente på skolestart, ble valget slik. Jeg angrer ikke. Disse jentene trenger hodet mitt nå mot mållinjen, og jeg vil at de skal lykkes. Det er cirka halvparten av teamjegliker som skal stille nå i høst, resten skal stille til våren.

Vil du være med i Kull 2 av teamjegliker? Vi jobber med det neste kullet denne uken, så mailene må komme i disse dager. Hvis du ikke bor i Oslo kan du likevel klare det, det kommer an på hvor mye du selv ønsker å få det til. Om du ikke ønsker å stille er du velkommen til å være med likevel.

Send mail til anette (at) tingjegliker.no  – merk med ‘teamjegliker kull2’. Legg ved profilbilde av deg selv, samt bilder i undertøy forfra, siden og bak. Bildene skal være nye. Kopier og fyll inn følgende skjema i mailen du sender:

Navn:
Alder:
Høyde:
Vekt:
Nærmeste storby:
Hvordan er treningsrutinene i dag/ hvilken forhold har du til trening?:
Vil du stille i fitness? Hvilken gren? Hvorfor? (hvis du ikke vil stille, beskriv situasjonen din):

Hvorfor jeg ønsker å være en del av teamjegliker:

Du vil motta en mail tilbake med tilbudet vi har. Pris og et grovt program over hvordan det vil se ut. Neste konkurranse er i april! Vi gleder oss utrolig masse til å komme i gang. Dere som allerede har sendt mail får tilbudet på mail i morgen.

Du kan følge teamjegliker på Facebook her! Siden er opprettet i dag, men her skal komme erfaringer og tekster fra jentene i teamet, slik at dere får et nærmere innblikk i reisen deres. Dere kan allerede lese Hilde sin historie HER. Du kan lese om min debutering her.

15 kommentarer

 1. Toril Kremmervik

  Kjempefine bilder, og jeg skjønner godt at du er stolt av gjengen på teamet! Synes det er kjempegøy å følge med hvordan det går med dem 🙂

  Du virker til å være en kjempeflott motivator for teamet ditt, og det skal bli morsomt å følge med dem videre på ferden mot konkurransen.

  Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

  Hilsen Toril

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Toril.

 2. Jente 17

  Er det mulig å være med for å stille, men fremdeles spille håndball? Selvfølgelig ikke på høyt nivå da..

  1. tingjegliker

   Hei, det skal ikke være noen problem. Men send meg mail angående dette 🙂

 3. vilde moberg

  Hei!
  Er det fremdeles mulig å melde seg på kull2? 🙂

  1. tingjegliker

   Hei, Vilde 🙂 Ja, det er det 🙂

 4. Therese

  Hei
  Jeg er veldig sent ute, men er det fortsatt mulig å melde seg på kull 2?

  1. tingjegliker

   Ja, det er fortsatt mulig 🙂

 5. fortsatt mulig å melde seg på? 😐

  1. tingjegliker

   Hei, Ida. Ja, det er noen få plasser vi holder på å bekrefte ennå, så du kan sende en søknad 🙂

   1. sendt 🙂

 6. Jannike

  Hvor mange samlinger og/eller treninger har man sammen? Og er det vanskelig om man bor litt over en time unna Oslo feks?

  1. tingjegliker

   Du har en del PT-timer med coachen, slik at du kan lære deg øvelsene. Deretter skal dere jobbe mye på egenhånd. Man må være motivert for å gjøre det. Selv om du får alle verktøyene du trenger, er det du selv som må gjøre jobben 🙂

   1. Jannike

    Skal dere fortsette, og ha kull 3 senere mener jeg? Og er det bindende påmelding om man sender en mail? 🙂

   2. tingjegliker

    Bindende påmelding først når dere skriver at dere ønsker å være med og takker ja til tilbudet. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *