Venice, Los Angeles, California.

I går gikk jeg rundt i to timer og festet blikket på en million øyeblikk. Dette er noen kanter og hjørner i Venice.

august_LA_Veniceaugust_LA_Venice_6august_LA_Venice_1august_LA_Venice_2august_LA_Venice_33august_LA_Venice_34august_LA_Venice_33august_LA_Venice_3august_LA_Venice_4august_LA_Venice_35august_LA_Venice_38august_LA_Venice_5august_LA_Venice_39

I neste innlegget kommer bilder fra stranden i Venice. Helt magisk å være her. Virkelig, magisk.

7 kommentarer

 1. Toril Kremmervik

  Det er så kjempekoselig å følge deg på ferien din i LA på blogg og snapchat, og jeg får jo sånn flashback tilbake da mannen min og jeg var i California. Vi bodde hos et vennepar som bodde i USA i 2 1/2, og da var vi 3 dager i LA. Herlighet for en kjempeflott by, og Amerikanerne er et folkeslag jeg liker godt. De er så høflige og hjelpsomme! Ser de noen som trenger hjelp så hjelper de til, men her i Norge så bryr vi oss ikke. Det er så flaut å tenke på.

  Solbrentheta di ser ikke godt ut. Da vi var i LA ble jeg også brent, og særlig i hodebunnen. Glemte jo helt å ha på caps for å beskytte meg, og det var ikke særlig godt å vaske håre et par dager etter på.

  Anbefaler deg å ta turen til Universal Studio. Det var en kjempestor opplevelse å få se 🙂

  Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

  Hilsen Toril

  1. tingjegliker

   Takk for det, Toril. Så hyggelig å høre 🙂 🙂

 2. Det ser så deilig ut å være der 🙂 Kos deg masse videre :))

  1. tingjegliker

   Takk, Mona. Det ER deilig å være her 🙂

 3. Ingalill

  Sååå heldig du er som får oppleve dette! 🙂 misunner deg veldig, jeg har så lyst til å dra til Amerika! Men enn så lenge suger jeg til meg Amerika gjennom bildene dine 🙂 Kjempe fine bilder! Håper dagene videre blir like fine for deg 🙂

  1. tingjegliker

   Takk for det, Ingalill. Du får planlegge en utflukt 😉

 4. Juneiversen.com

  Jeg elsker Venice <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *