Fikk Linni Meister som modell på oppdrag

Det var dagen før i dag, og dagen før jeg skulle reise. Nå er det dagen hvor jeg skal reise, men jeg skal likevel fortelle om dagen før denne dagen.

08.00 står vi opp, jeg og lillemor. Jeg har fått utrolige åtte timer på øyet og føler meg i ekstase bare av det. All jobb setter på pause for å gi morgenen en fantastisk start. Meg, henne og barne-tv fra sofaen. Kos, kos og mer kos. Jeg har et veldig tett forhold til datteren min om dagen, det merkes på hele meg egentlig. Savnet kommer raskere enn normalt og jeg kjenner at hun knytter seg tettere for tiden. En fantastisk ting.

11.30 er jeg på Gym Ila og rigger opp for photoshoot. Anbefaler alle å sjekke ut det splitter nye gymet. Stort, romslig og utrolig fresht. Ligger på Alexander Kielland!

Linni var modell, jeg var jotograf. Jobben var for Oslo Hair, en frisørsalong nederst på Frogner. Det er sjukt at det skal et oppdrag til for at vi klarer å sees. Salongen booket meg som fotograf og Linni som modell, det var morsomt. Vi kjenner hverandre så utrolig godt, men vi har aldri havnet i ulik rolle på oppdrag som dette. Tidligere har vi alltid vært foran kamera sammen.

Det gikk veldig bra. Linni og de andre tok instrukser fra meg og det hele skjedde svært effektivt. Det er slik jeg liker å jobbe. Knips, knips, ferdig. 

juli_linni_2

Stylist Pontus Judas, modell Simon, modell Linni, Fotograf meg, modell Jakob, daglig leder Oslo Hair og frisør Marina Faraas og frisør Joanne Löfling.  

juli_linnijuli_linni_1

Skjørtet mitt finner du HER (adlink)


13.00: Etter oppdraget hadde jeg minus fem minutter å komme meg til Aker Brygge på. Bloppisen var åpnet på nytt og jentene var på plass. Jeg hadde med jentungen og jeg hadde liten tid. De andre jentene passet boden min (tusen takk for det, igjen!) og jeg kjørte jentungen til pappaen sin.

14:50 er jeg på plass på Røa med et lag treningsjenter. Vet ikke hvor mange et lag innholder, men det var nok til å lage et hvilket som helst lag, tenker jeg. Jeg er med i en kortfilm som Robert Rønning regisserer. Moro å gjøre litt sånt også. Jeg ble her til tre frekvenser var på plass. Deretter var det sceneskifte og litt tid for meg til å stikke av.

17.00 parkerer jeg utenfor Verité igjen. Jeg pakker alt ned og rydder etter meg. Takker de som jobber der og klemmer på jentene.

18.00 er jeg tilbake på Røa igjen. Denne gangen på Fitness Xpress på Røa. Her spiller vi inn flere scener og jeg får etter hvert stukket av og hjemover.

Etter en liten svipptur innom Partner for å avlevere noe, er jeg i bilen hjem. Hodet surrer. Jeg føler meg rar og klarer ikke sortere tankene. Å komme hjem på dette tidspunktet var bedre enn jeg kan huske tidligere. Jeg avsluttet dagens snapper og la meg tilbake på sengen.

Kontroll, oversikt, planlegge, fikse. Jeg la en liten plan.


06.00 i dag: Hoppet opp av senga og pakket ned. Jeg har litt vondt i korsryggen og turte dermed ikke å ta med meg ekstra bagasje. Det ble med min lille trillekoffert (håndbagasje-størrelse) og en veske under armen. Jeg forundrer meg over all plassen jeg har laget i denne lille kofferten.

Jeg har med mac, lader, stort kamera, lader, skriveblokk, minnekort og kortleser. Toalettsaker, undertøy, bikini, sokker, treningstøy (flere sett) og joggesko. Omega-3, vekt og kaffe. Imponert over meg selv.

I veska har jeg pass, pengebok, sminke, mobillader og mobil, vann, matpakke og lesebriller.

Flyet skulle gå 11.40. Men neida, det gikk 06.00 i morges. Jeg hadde fått feil info på sms, og jeg hadde ikke hatt tid til å sjekke billettene dobbelt. Ergo sitter jeg her på Gardermoen nå. En ny billett er bestillt og flyet mitt går om få timer. Innen den tid skal jeg spise og kjøpe meg solbriller. Det skal være en gave til meg selv. Nye briller. Gleder meg skikkelig til det!

Håper alle har en fin start på mandagen sin. Husk at den setter liksom standarden for resten av uka! Jeg får nok ikke trent i dag, da jeg lander superseint i Dubai.

Gleder meg til å dele bilder med dere. Klem fra Gardermoen. Ler.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *