Nytt hår. Ny kjole. Nye sko.

Deilige sommeren, den varmer meg i hjertet. Dagen min startet med å felle noen tårer da jeg klemte barnehage-tanten. Det er over. Det er ikke mer barnehage nå. Sommerferie først, så skoleferie. Trist og spennende på samme tid. Fra barnehage til Nordstrand. Familiefotografering. Det gikk kjempebra, takket være sol og sommer vil jeg tro. Fra foto til frisør. 

juli_outfit_3

Endelig! Dette skulle jeg gjort lenge, men jeg har aldri tid. Eller, jeg tar meg aldri tid. I dag gjorde jeg det. Lotte på Botea er flink med håret mitt. Etter gjentatte ganger med meg i stolen vet hun hva jeg liker. Vi la inn lyse striper i etterveksten og mørkere striper i resten av håret. Jeg føler meg bedre når jeg ikke er for lys . . .

juli_outfit_5juli_outfit_4juli_outfit_2juli_outfit_6juli_outfit_1

Kjole fra Ellos HER – Sandaler HER (adlinks)


Fra frisør til Partner Gym. Der trente jeg fredagsøkten, som er en beinøkt, sammen med ei av teamjegliker-jentene. Det var hyggelig. Denne jenta er den eneste under 18, så hun passer jeg litt ekstra godt på. Dessuten liker jeg å komme litt nærmere jentene på tomannshånd og bli bedre kjent med dem. Det gjør vel at jeg klarer å være en bedre teamleder også vil jeg tro.

Fra trening til rush, fra rush til hjem. Jeg rakk å dusje og svare på litt mail før jentungen og stemoren min kom inn døra. Stemoren min dro rett videre i ærend mens jeg og jenta planla kveldens shoot. Japp, i kveld har hun vært modell for meg. Klærne vi bestilte på nett lå klar og det gjensto bare hår og styling.

Vi stjal litt inspirasjon fra rapunsel og flettet en flette så lang som hun bare har drømt om tidligere. Mamma hadde clips i en eske, som sjeldent er brukt. Moro. Deretter klistret vi på masse tatoveringer og kjørte til et vann i nærheten.

Disse bildene får du se på bloggen i morgen tidlig! Gled deg. Det var magisk.

BloppisVerite

Og glem for all del ikke bloppisen vår i morgen på Aker Brygge klokken 12.00 på Verité. Det ligger rett over Latter. Laget oss en notis på Facebook om dette. Alle er velkommen. Ingen aldersgrense. Ta med kontanter. Selger alt mulig av fine klær og sko som nesten er urørt.

2 kommentarer

  1. Du ble kjempefin på håret, og den kjolen kledde deg kjempegodt 🙂

    Ønsker deg en kjempefin fredagskveld, og ei kjempefin og god helg 🙂

    Hilsen Toril

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *