Jeg har laget et team jeg liker

Etter at jeg selv stilte i bikinifitness i april, fikk jeg lyst å gjøre noe mer ut av det. Som alltid. Jeg annonserte her på bloggen og på snapchat at jeg ville starte et team. Team jeg liker. Rett og slett fordi at jeg vil bevise det jeg selv opplevde: Man klarer hvis man virkelig går inn for det. Jeg fikk over 160 mail av jenter rundt om i Norge på mindre enn 24 timer. Jeg svarte deretter med tilbudet vårt og fikk silt frem dem som fremdeles ønsket dette. Etter en stund hadde jeg 22 jenter i teamet mitt.

samling2teamjegliker20150627_0040

Noen har slitt mer enn andre, men de aller fleste holder fremdeles på. Til nå har vi mistet to stykker av lasset. Det er mindre enn jeg hadde forestilt meg. Vi hadde første team-samling 1.mai-helgen og andre samling nå i helgen. I to måneder har vi kommunisert i en lukket FB-gruppe, på mail, sms og over telefon. Noen av jentene trener daglig på Partner, hvor vi selv kan ha litt mer kontroll over dem, mens andre er en hel flytur unna.

samling2teamjegliker20150627_0033

Denne helgen har vi delt ut nye treningsprogram. Jentene jublet litt over forandring. Det ble fettmåling og tilpassing av ny diett. Jentene jublet igjen over forandring i matplanen. Ellers begynte vi med poseringstrening. Vi startet med å øve på å gå i høye heler. Flere av jentene er nemlig ikke vant til dette i det hele tatt, men det skal gå bra. Øving gjør mester

samling2teamjegliker20150627_0034

Mari, min gode venn fra Improving Lives, hjalp til med tilpassing av kosthold. 

samling2teamjegliker20150627_0036

Jentene er helt rå. Det er så utrolig kult å se hvordan noen stabbet frem på helene i første runde, men etter hvert klarte å se elegant ut bortover UB-matta her. 

samling2teamjegliker20150627_0037

Vi var på UB-kontoret frem til 13.30 på lørdagen, deretter reiste vi opp til Majorstua hvor vi hadde fått låne Chateau Neuf for et par timer. 

samling2teamjegliker20150627_0044

Jeg og Monja viste oss litt frem i starten, før alle jentene fikk prøve. Her var fokuset å bli scenevant. Tre og tre måtte opp og presentere seg høyt og tydelig. Deretter en og en, med posering og vendinger. Deretter fikk vi opp alle på slutten og samlet oss til et gruppebilde. 

samling2teamjegliker20150627_0054

Christian måtte flexe, merk det, han gjør det alltid. Ler. Helt til høyre står Ole Petter. Han er også en del av Team Partner og jobber med diverse sponsorer etc. 

samling2teamjegliker20150628_0058

På søndag hadde vi atter en poseringstrening. Denne gangen fikk de se seg selv i speilet. Vi gikk igjennom vendingene om og om og om igjen. En og en, alle som en.

Etter posering ble det gjennomgang av nytt program, deretter fotografering. Vi avsluttet med litt samholdprat. I store grupper vil det alltid være noe å ta opp. Denne helgen hadde vi ikke fullt tall, men det var noen som kunne lørdag, mens andre kunne søndag. Ellers var resten av jentene på plass hele veien.

CamillaLjungren_8uker

Så har vi tatt nye bilder. Det er så utrolig og se hvor flinke disse jentene har vært. Jeg fikk lov å vise frem dette, noe denne jenta har virkelig har jobbet for. Hele holdningen hennes er endret av å trene godt og spise riktig. Det er fantastisk.

S_8uker

Denne jenta skal stille til våren. Hun er en av dem som har størst pågangsmot og virkelig elsker det vi holder på med. Å se at kroppen hennes blir sunnere gjør meg veldig glad, for en så herlig jente fortjener en sunn og optimal kropp! Det er ingen tvil om at hun når målet sitt innen våren, absolutt ikke. De som er i Kull 1 nå kommer nok til å fungere som mentorer for det eventuelt nye kullet som kommer. Er så mye spennende vi kan gjøre med dette!

Jeg har gjort noe flott, det tviler jeg ikke på. Føler at jeg har gitt en hel gjeng med jenter en mulighet de kanskje aldri hadde tatt. Nå det tre måneder igjen og det blir ikke mindre spennende. Noen jenter skal stille i september, mens noen skal stille til våren. De som stiller til våren er like dedikerte som resten. Team-spirit. Jentene har fått seg nye venner og samholdet er fantastisk i gruppa!

Er dette noe du har lyst til? Neste mulighet er å stille til våren, men jeg har ikke tatt noen avgjørelse på et eventuelt neste kull ennå. Du kan sende mail til mail@anetteantonsen.com og merke mailen med «Teamjegliker Kull 2». Dette gjelder gutter og jenter. Mens Phsysique, bikinifitness, bodyfitness eller AF. Legg ved bilder av deg selv i undertøy. Foran, siden og bak. Skriv hvor mye du veier og hvor høy du er. Du må fortelle hvor du bor, hvor ofte du trener og hvorfor du ønsker å bli en del av teamet.

Dette er ikke for alle. Det er hard trening og det er et strengt kosthold som skal følges. Man må virkelig ønske å ha en forandring i hverdagen, for dette er et lengre prosjekt som tar tid. Man finner stor glede i treningen og man har det moro, men man opplever å bli litt asosial fra andre settinger, da man plutselig foretrekker å kose seg foran tv i stedet for å dra på fest. Ikke at det er noe galt i det, det finnes mye fint i sofakos!

Her i stua er det nå kveld. Jeg har selv startet på ny diett igjen. Alt jeg holder på med i forhold til hva jeg spiser og hvordan jeg trener, deler jeg gjennom denne mailen.

Gleder meg til å dele videre resultater med dere, dette er en fantastisk reise å ta del i 😀

3 kommentarer

  1. Har så sinnsykt lyst til å bli med, men har nok et dårlig utgangspunkt nå.. Trener selv hver dag, og begynner endelig å se resultater! Kanskje om noen år så har jeg et bedre utgangspunkt:)

  2. Hvordan klarte du å gå ned i vekt? kan du si litt om hvordan du spiste og trente?

  3. hvordan meller man seg av mailinglisten din? har dessverre ikke råd lengre.. men vit at de er kjempe inspirerende og gøye og lese! 🙂 klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *