Hjemmelaget Sitron- og ingefær-te

Dette var meg, i går. Hvordan kan dagen starte på en bedre måte? Det er ikke mulig. Jeg tilegner gårdagen i dag og gjør nesten det samme, sett bort fra at jeg løper rett på trening etter noen minutter for meg selv her på kjøkkenet. 

juni_hyttetur_2juni_hyttetur_3juni_hyttetur_1

Og visste du hvor enkelt det faktisk er å lage din egen te? Skjær opp et par skiver ingefær og legg det i en kopp. Skvis sitron over, hell deretter kokende vann i koppen. Perfekt. Sett deg i stille ro, drikk den.

Og for deg som liker sånt. Tre fakta om ingefær:

– Øker forbrenning.
– Fikser forskjølsen.
– Kan gi bedre sex på grunnlag av at blodsirkulasjonen øker.

Gi mannen en kopp sengetid!

juni_hyttetur_6

Kjole her ♥ Sandaler her (adlinks)


Tenk om man kunne startet en hver dag med en slik ro? Hvem skal hindre oss, sånn egentlig? La oss avslutte denne morgenposten med noen ord til ettertanke fra min orakel-mann.

There is no scarcity of opportunity to make a living at what you love; there’s only scarcity of resolve to make it happen.

– Wayne Dyer

2 kommentarer

  1. Høres enkelt og godt ut og skal testes. Men på snap ser jeg at du bare kjøper torsk og kylling til middag, det må da bli fryktelig ensformig i lengden? Og hva gjør du egentlig med kyllingen, ser ut som den kokes? Det er vel viktig med variasjon og gode smaker både for deg og datteren

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *