Tester Imsdal sin iste i bikini

Det blir ikke mer moro enn man gjør det sjæl. Til tross for et elendig regnvær ute, klarte vi å skape en helt vill sommerstemning på innsiden. Alt dette gjorde vi for å kjenne smaken av en forfriskende iste. Stemningsrapporten skal jeg forsøke å formidle for dere her.

Uten-navn-20

Vi møtte opp i toppen av Plaza hvor det var musikk, bikinibabes og en hel del mer iste enn vi klarte å makulere gjennom kroppen. Jeg følte at jeg lå litt bak da jeg så innholdet i bagen til de fleste jentene. Hatter, briller, smykker, badesko, turban. Det var ingenting som manglet!

Mens de fleste stylet seg, prøvde jeg å bruke ekstra lang til på å gjøre meg klar. Jeg hadde liksom ikke all verden å fikle med fra den litt triste bagasjen min. Ibizastemningen skulle på og jeg hadde med meg en bikini. Den var allerede på kroppen før jeg ankom.

Her kommer en videosnutt. Vi skulle si ‘Ice, Ice, Baby’ inn i kameraet, på en morsom måte. Du kan se min egen lille videosnutt her. Det er nesten umulig å få den setningen til å ikke bil klein. Prøv selv. Bare si det for deg selv der du sitter. Ice, ice, baby! Jeg tenkte jeg skulle lage en supermorsom snutt hvor jeg glei forbi kamera på en flytende krokodille og sa det forsiktig. Det ble ikke helt som jeg hadde tenkt.

MarieWolla_iste_021

Bildet over inneholder meg med denne bikinien, Anja Johansen, Lene Orvik og Marie Volla, som jeg også stjal bildet fra.

Den nye isteen inneolder sitron og fersken. Forfriskende og helt innafor om man elsker te, som meg. Å drikke varm te i sola er ikke helt aktuelt. Følg Imsdal på Facebook HER og få med deg nyheter og andre happenings!

jjj

På slutten her slenger jeg med litt moro fra meg og Jørgine (aka Funkygine). Alt i alt en strålende måte å teste en forfriskende iste på. Det er moro å jobbe sammen på oppdrag. Vi er så mange i dette bloggsamfunnet og jeg elsker hvordan vi får blir kjent på nytt og nytt gjennom nye oppdrag og happenings!

KONKURRANSE
Og her kommer din mulige fordel av vårt badetreff på Plaza. Du kan vinne en bag full av iste, som også er signert av alle bloggerne som var med på denne dagen. Her med linker til deres blogger: Jørgine, Lene Orvik, Marie Volla, Anja Johansen, Marthe Borge, Julia Nyland, Anniken Jørgensen, og søstrene Tsutsumi & Alexandra Hoang. Også har jeg også signert, så klart.

SLIK VINNER DU
Del ditt beste “Ice, Ice, baby moment” på Instagram med hashtag #imsdaliste eller send en snap til ImsdalISTE.

2 kommentarer

  1. dette er jo ikke din videosnutt? hehe.. trodde du mente der hvor du sier ice, ice baby? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *