Dagen derpå må være komfy

I går var magisk. M A G I S K. Jeg kommer tilbake med bilder fra gårsdagen når jeg har fått tak i noen. Elsker de nye skoene mine, forresten. Link under bildet. Dressen fra i går finner dere her (adlink)

_MG_1102 kopier

_MG_1086 kopier

Sko Vagabond ♥ Veske Michael Kors ♥ Kjole Object ♥ Briller fra Swimwear

_MG_1098 kopier

I dag er jeg på Aker Brygge. Været tilfredstiller meg på en episk måte. Hvordan er det mulig? At man glemmer dette med solrus om vinteren er helt på tryne. Vi må være flinkere til å reise til solen når det er vinter her, men være her når solen er her. Osloferie er mer enn bra nok for dere nordpå, her er det jo sydenvarme!

Tusen takk for alle gode ord jeg har fått fra dere. Det er godt å få bekreftet at jeg har tatt et riktig valg. Nå som valget er tatt kan jeg være flinkere til å fokusere i jobben min. Jeg har faktisk klart å holde frustrasjonen borte fra snap og sosiale medier, men det har ikke vært lett. Den beste terapien min er jo å skrive, men så har man jo private ting man må rydde opp i selv om man er en offentlig skikkelse.

Jeg håper du har sol der du er. Nyt den og lag deg en fin dag. Her kommer snart flere bloggposter, blant annet fra Imsdaloppdraget i forrige uke 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *