Oppskrift på proteinpannekaker

God formiddag! Klokken er halv ti på morningen, jeg er i et overskyet Bodø og halsen min verker. I går kveld gikk jeg nemlig en lengre tur i regnet. Her kommer tirsdagsoppskriften i farta, så skal jeg sette meg med to innlegg til. Skylder et par fra i går, eller hva? 

juni_mat_1

Vil du starte dagen med noe digg, men likevel føle deg lett til sinns? Dette tar deg ikke lang tid å lage, og de smaker også godt kald. Datteren min har vært skeptisk til alt jeg lager av sunne oppskrifter, men denne, den ville hun ha med i barnehagen. Mamma-poeng!

100 g banan.
50 g glutenfri kakemiks.
1 egg.
30 g sjokoladeprotein.
50 g cottage cheese.
Better stevia.
Nora sukkerfri jordbærsyltetøy.

1. Mos banan og cottage cheese i en bolle, jeg bruker stavmikser.
2. Ha i resten av ingrediensene.
3. Stekes på middels varme.
4. Serveres med deilig jordbærsyltetøy og kanskje litt Cottage Cheese?

juni_mat

Håper dette faller i smak hos noen. Enten det er for de store eller de små!

4 kommentarer

  1. Katrine

    Hva er vitsen med å betale for mailen du sender ut, hvis du legger ut akkurat det samme på bloggen din? Det gidder jeg da ikke bruke penger på… Synes du burde gi litt mer til de som betaler deg på mailen, enn de som leser bloggen din gratis.

  2. Hvorfor bruker du glutenfri kakemiks, og ikke bare hvetemel, havre eller liknende?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *