Sjoko-kosos-makroner

God tirsdags morgen. Jeg synes at tirsdager er fine for å unnde seg noe flott egentlig. Noe snacks som ikke trenger å være usunt. Hvis man belønner seg tidlig i uken føler man kanskje ikke at man har så mye å ta igjen til helgen? En enklere vei til en sunnere helg? Kanskje. Denne oppskriften kommer fra boka til Kristine Weber. (adlink)

mai_mat_3

Oppskrift:
2 egghviter
5-6 dråper vaniljestevia
3 ss sukrinmelis
125 g kokosmasse
2 ss kakaopulver
en klype salt

Fremgangsmåte:
Ha eggehvite, stevia og en klype salt i en bolle. Pisk til eggehvitene er hvite. Tilsett sukrinmelis og kakaopulver, litt av gangen.Vend inn kokosmasse til slutt.

Form deretter små topper på et bakepapir. Du kan gjerne trykke dem sammen i håndflaten. Jeg synes det ble enklere å forme dem da kokosmassen hadde rukket å suge til seg litt av det andre, derfor vil jeg anbefale å vente fem minutter før du begynner å forme dem til på papiret.

Stekes på 160 grader i 12-13 min.

mai_mat_1 kopier

Jeg vil gjerne høre om noen klarer å få barna sine til å like disse. Datteren min var ikke helt begeistret, mens jeg elsket dem. Føler at jeg prøver å lure ungen min til å spise godteri uten sukker. Ler.

Hvis du vil motta flere oppskrifter som dette i uken, samt litt trening og diettgreier, meld deg opp her. Jeg skal legge ut bilder av dagens antrekk klokken 16.00. Men inntil da:

Lag deg en fin tirsdag ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *