I’ve got a friend in Ormskirk

Tanker og rot fra Norges land henger igjen i hodet. Ting jeg må ta stilling til som jeg heller skulle ønske at jeg kunne lagt igjen eller gitt bort. Det dummeste er at det går ut over de som er rundt meg, selv om jeg ikke ønsker det. Jeg havner i min egen boble med tanker og skulle helst lukket meg inne på et rom. Men det kan man ikke når man er på tur. Joakim har vært svært tålmodig med dette surrehuet i går og i dag. Det er alt som skinner igjen på Snap for å si det slik.

mai_liverpool_1mai_liverpool_3mai_liverpool_2mai_liverpool_4mai_liverpool_5

Så fikk jeg igjen bevist hvor godt trening gjør. Etter bildet over ble tatt bestemte jeg meg for å trene. På toget. Jeg tok gående utfall, knebøy, pull-ups, sit-ups, push-ups. Jøss, det er mye man kan gjøre på et tog om man tør gjøre det.

Humøret mitt ble bedre og bedre mens jeg trente meg mot gymet til Nikki i Ormskirk. Og vel fremme var jeg glad og klar for en treningsøkt med min nye venn.

mai_liverpoolmai_liverpool_6

Fantastisk dame. Nikki Robinson vet hva hun driver med. Fantastisk dame som jeg skal se igjen, veldig snart. Hun har hjulpet meg med posering også, noe jeg virkelig trengte. Nå gjelder det bare å øve, øve og øve.

Sitter nå på hotellet og skal straks hoppe i en taxi mot Norge. Altså, mot toget til Manchester, deretter flyet til Gardermoen. Som lander så altfor sent! Ingen tog går, så det blir meget sansynlig en taxitur på meg i natten. Må man så må man. Det er litt langt å gå til Lørenskog fra Gardermoen. Eller? Neida.

Håper dere har sol klar til meg der hjemme. Jeg skal fotografere en nyfødt i morgen og en kommende brud på fredag. Morgengave til mannen. Ah, jeg elsker å ta slike bilder av uskyldige jenter. Og mannen elsker det også, så klart!

Blogges fra norsk jord i morgen!

4 kommentarer

  1. Hei Anette, bare et tips til tittelen din. Det heter «a friend» og ikke «an friend» 🙂

  2. Vær klar over at du har lov til ikke være på topp hele tiden, for du er et menneske med tanker og følelser. Kjempegodt at Joakim var med på turen, og jeg tipper han er en kjempeflott og god venn for deg 🙂 Slike venner vokser ikke på trær. Uansett var det kjempegøy å følge med på de treningsrundene du hadde på toget. Du virker som ei kjempeflott, kreativ og spontan jente, og du sprer godt humør. Regner med du har hørt det før 🙂

    Kjempefine og herlige bilder, og jeg håper du har hatt en kjempefin tur, og at du har fått utbytte av turen 🙂

    Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld 🙂

    Hilsen Toril

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *