Hellig morgen

En lørdagsmorgen kan være hellig for de minste. For jenta mi har denne dagen vært flott, selv om jeg sov lengre enn henne. Vi våknet først i sjutiden. Jeg hentet frem litt mat til henne og lot henne balle seg inn i et pledd foran barne-tv.

Det var helt ok at jeg sov litt mer. Med jevne mellomrom kom hun for kos eller bare for å hoppe litt i senga. Klokka bikket 10 før jeg kom meg opp, og innen den tid hadde hun kledd på seg dagens antrekk. Da spiste vi mer mat. 

mai_mat_19

Tinas frokost bestod av ristet brød med smør, hvitost og bringebærsyltetøy og en blåbæryoghurt. Melk + Styrk sjokolademelk + Vann. Fornøyd unge.

Etter frokost dusjet jeg mens hun lekte på rommet. Så danset vi masse på stua med høy musikk. Vrikket på rumpa, veivet med armene og så oss selv i speilet mens vi danset. Etterpå var vi ute og sto (fallt) på rulleskøyter. Øvelse gjør mester. Det er en en prøvelse for både min og hennes tålmodighet, men jeg burde absloutt være vinneren på den delen. Jeg er jo tross alt voksen.

mai_mat_4

Frokosttips

40 gram havregryn
kok opp med
4 eggehviter
Tilsett ett eple i biter
Kanel

mai_mat_21

Jenta er nå hos en venninne mens jeg sitter og jobber noen timer på Waynes med Monja. Lunsj-jobbing inne mens sola skinner ute. Sånn er det. Ikke praktisk med data og sol, desverre. 

mai_mat_22

Genseren er fra Nelly, forresten. Denne lørdagen byr på middagskos i sola med gode venner, når jeg er ferdig her. Det blir en rolig snappedag, men jeg kommer sterkere tilbake. På mandag reiser jeg ned til Liverpool. Jeg lander i Manchester, der møter jeg Joakim. Jeg fikset ham billetter litt før, så han er der allerede. Han har en venninne der som han ønsker å tilbringe litt tid med.

Det blir så klart fullt snappeshow fra Liverpool-turen vår <3

2 kommentarer

  1. Ah… Liverpool! En av mine absolutte favoritt byer! God tur å kos dere!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *