Fotooppdrag av nyfødt

Heidi Riise_23 kopierHeidi Riise_21 kopierHeidi Riise_5 kopierHeidi Riise_3 kopier

En sjelden gang viser jeg frem hva jeg holder på med i min andre jobb. Jeg er utdannet fotograf og dette er hovedsakelig yrket mitt. Det er dette jeg kan gjøre uendelig, uansett hva annet jeg driver med.

Et av oppdragene jeg tar på meg er hjemmefotografering av nyfødte. Mor er rolig, barn er rolig. Slik får man de beste øyeblikkene. Ingen stress og mas. Jeg liker denne settingen hvor jeg kommer hjem til kunden. Disse skapningene får alle problemer i verden til å virke som bagateller. Bare se på han her. 14 dager, uvitende, nydelig.

Del gjerne denne posten med noen som venter barn ♥

6 kommentarer

 1. Så fine bilder 🙂 Hvilkrn skole kan man gå for å bli fotograf? 🙂

 2. Catrine

  Nydelig! Jeg venter ei lita jente om 3-4 uker. Og lurte på om du skal opp til Trondheim i sommer?
  Vil gjerne at du skal få æren av å fotografere henne <3

 3. Kan du skrive litt om kamera og utstyr du bruker til vanlig når du tar bilder? God klem til fine deg 🙂

 4. Nydelige bilder!

 5. Heidi Rimereit

  Nydelige bilder 🙂

  1. tingjegliker

   Takk, Heidi 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *