I dag har jeg og min kjære Monja tilbragt tid på kjøkkenet. For en fantastisk tid det blir når man tilbringer den sammen. Vi har lyttet på musikk som The XX og Damien Rice mens noen nye oppskrifter har blitt til. Jeg skal dele en av dem her på bloggen med dere.

Denne sjokolademuffinsen blir ikke det samme uten jordbær på toppen, mener vi. Du kan sløyfe den hvis du vil, men muffinsen blir mektig.

Kakerøren:
1 boks røde bønner
2 egg
1 egghvite
1 dl sukrin gold
4 dråper stevia med vaniljesmak
1 ts sukrin +
2 ss bakekakao
en klype salt
1 ts bakepulver
1 ss sterk kaffe
50 g mørk sjokolade

Fremgangsmåte
1. Skyll av bønnene i vann.
2. Ha alle ingrediensene, utenom sjokoladen, i en blender eller foodprosessor.
3. Hakk sjokoladen i biter.
4. Bland alt sammen og hell i muffinsformer.
Stekes på 180 grader i 30 minutter.
Sjokoladeglasur:
50 g smør
20 g sjokoladeproteinpulver
30 g sukrinmelis
4 dråper vanilje stevia
2 ts sukrin+
1 ss sterk kaffe
Fremgangsmåte
1. Smelt smøret
2. Bland resten av ingrediensene i en bolle
3. Til slutt blandes smøret inn
4. Smør glasuren over når sjokolademuffinsen er avkjølt.

Don’t mind the picture, men muffinsen skal stekes på 180 grader, ikke 200 som ovnen tilfeldigvis viser her nå.

Her er tre av oppskriftene vi har laget i dag. Hvis du vil ha sunne oppskrifter og kostholdstips fem dager i uken, kan du melde deg på mailinglisten min HER.

Jumpsuit her ♥ Sko her (adlinks)
Disse sjokoladekjeksene vi har laget er inspirert av Kristine Weber sin kokebok. Boken kan kjøpes her og bloggen hennes kan du lese her.
Hei, jeg synes de cookiene så veldig gode ut, men jeg finner ikke oppskriften på bloggen til Kristine Weber. Kunne du sende meg en oppskrift på de ? 🙂