Sunn og annerledes frokost til 17.mai

Man trenger ikke starte 17.mai med kake eller crossant. Det går an å spise noe annerledes som smaker digg og likevel er sunt. Dette er noe jeg testet i dag og resultatet er himmelst!

mai_mat_16

Speltlompe med perfekt kokte egg, avokado, ekstra lett ost revet i biter og jordbær. Nyt en kombinasjon som smaker godt og ser spennende ut.


Dette er en av tre oppskrifter som jeg delte i dagens mail på fit.tingjegliker.no. Hvis du abonnerer her får du mail fem dager i uken som skal lære deg noe om kosthold, eller gi deg tips til å gjøre noe mer kreativt med matvanene.

2 kommentarer

  1. Tusen takk for tipset til 17.mai mat 🙂 Dette så kjempegodt ut, og det tror jeg at jeg skal prøve 🙂 Selv elsker jeg jo jordbær og avokado. Så noe likt tror jeg skulle passet perfekt her 🙂

    Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld 🙂

    Hilsen Toril

  2. wow! så delikat ut. Dette skal prøves en dag, men tror ikke 17. mai er dagen. Takk for flott tips Anette 🙂 Legger like så godt til at jeg har fulgt tingjegliker på snap siden du opprettet denne og følger deg hver dag! Så morro at du deler såpass mye fra hverdagen din. Du er virkelig en inspirasjon. Ha en nydelig dag frøken 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *