Alle mine sponsorer i fitness

image002 kopier

Det er på tide å ramse opp alt som har blitt brukt da jeg stilte. Jeg er heldig som driver med det jeg gjør, for det er nemlig svindyrt å stille hvis man ikke får noen sponsorer på veien. Under legger jeg også ved Instagram-kontoer til dem fleste.

Hair extensions: Hendrix Hair @hendrixhair
Styling hår: Lotte Colsen @lottecolsen
Sminke: Jon Lundemoen @jonlundemoen
Sko: Lillefrekke.no @lillefrekke
Vipper og bryn: Agatha – secret lashes @secretlashesnorway
Negler: Helene som jobber på Beths Beauty.
Tannbleking: Dentalia som ligger i Nydalen. Anbefaler tannlegen for vanlig rutinesjekker også!
Spraytan: Feminin og Maskulin på Strømmen.

Trening og behandling:

Coach: Det er Christian Egner (@cegner2) som har coachet meg hele veien, trent meg og stått ved min side. Jeg hadde aldri klart dette uten en slik god oppføling, det føler jeg meg sikker på. Vi har trent fast på Partner Gym som ligger på Grønland, eller på Avancia Skedsmokorset.

Bokset på Oslo Bokseklubb med Kevin Melhus @kevin_melhus
Regelmessig behandling på Klinikk For Alle på Storo, av Sigmund Sagberg @oslokiropraktoren

Jeg var veldig fornøyd med den enkle pynten som blinket fra scenen, den er ikke sponset. Bikinien lånte jeg av min venninne Christine som har stillt tidligere.

Tusen hjertelig takk til alle som har fulgt dette prosjektet og bidratt til at jeg har fullført det. Nå er det nye prosjekter på gang og jeg gleder meg veldig mye. Livet er flott om dagen og det er ingen tvil om at trening og riktig kosthold bidrar til et gladere liv!

1 kommentar

  1. Hei Snappequeen! Tenkte dette kunne være greit for å deg å vite ettersom du legger ut en del videoer daglig 🙂
    http://buzzit.no/med-dette-enk

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *