Slik bretter du håndkle – Manneposten #45

Kjære, gifte mann. Kjære, single mann. Her skal du få nøkkelen til husfred, litt ekstra kos og litt ekstra skryt av kona. Om du ikke har kone kommer hun til å bli ekstra imponert når hun ser at du har orden i hjemmet.

Noen tar det kanskje som en selvfølge at dere menn klarer dette. For mange kvinner føles det sikkert nytteløst å la mannen ta seg av brettinga, men saken er jo at dere må kunne det for å gjøre det. Du tror nok at det er vanskeligere enn det faktisk er. Jeg selv har aldri visst om noe annet, derfor er dette den ekleste måten å gjøre det på for meg.

Skjermbilde 2015-04-22 kl. 21.48.52

Du skal nå få oppskriften på to brette-tekninker. Den ene er nok mest for kvinner. Hvordan man bretter de små som bare ligger der til pynt og muligens aldri blir brukt på grunn av deres ytre funksjon. Den andre er de store. De vi bruker daglig. Som regel er 90 % av håndkle i denne størrelsen:

manneposten

Dette er så enkelt og det gir mer orden når alle kan stables i en lik størrelse. Ta fram et håndkle og prøv selv. Brett på langs, brett andre veien. Brett en tredjedel og deretter siste tredjedel. Fire bretter, ferdig!

manneposten1

Du finner en oversikt over alle Manneposter HER. Følg Manneposten på Facebook!

Del oppskriften med noen som virkelig trenger det!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *