Nå har jeg debutert i bikinifitness

Wow, jeg klarte det! Det var ikke disse tankene jeg satt igjen med i går da jeg var sliten og lei, men nå som jeg sitter her med litt mer ro i kroppen gjør jeg det. Ja, jeg gjorde det. Jeg klarte pokker meg å følge denne treningsplanen og denne dietten i tre måneder. Fra å spøk til alvor. Fra sofaprat til scenen. Noen tunge stunder, men mange lærerike. Banneord og sinne. Stunder hvor jeg ville gi opp, stunder hvor jeg sprakk. Alt kokes opp til noen minutter på en scene hvor hjernen er lagt igjen en annen plass. Man er i tåka.

Så kan man se på det etterpå og tenke litt over det hele. Jøss, dette er faktisk meg. Den kroppen der, det var en slik kropp jeg kunne se på og bare drømme om å ha. Jeg visste rett og slett ikke at det var mulig for meg å klare dette. Nå ser jeg det, kjenner på det, også klapper jeg meg litt på skuldra. 

bikinifitness

Jeg har ikke klart å la alt synke inn, men det  har vært en fantastisk reise. Det ble ingen finaleplass, men det var heller ikke målet så det gjør meg ingenting. Målet var å stå på denne scenen og det gjorde jeg.

Litt forfjamset med dott i det ene øret og skjelvinger i beina. Jeg var ikke redd for flokken av publikum, heller ikke dommerne egentlig. Det var det pokkers poseringa som bare føltes helt speilvendt. Jeg skulle nok ha trent mer på den, så slapp jeg lure på om jeg stod riktig. Alt ble annerledes og man blir rask usikker når det gjelder. Det er uansett gjort og jeg er en erfaring rikere.

Den største pokalen er uansett at jeg nådde målet mitt. Det kan jeg se på kroppen min, og den tok jeg med meg hjem. En brukbar pokal vil jeg si, den skal aldeles ikke råtne på hylla!

Fitness_5 kopier

De fleste som klarer å komme seg i form som dette, ønsker selvsagt å holde på formen. Jeg skjønner at jeg ikke kan gå året rundt i konkurranseform, men jeg skjønner også at jeg kan være i så mye bedre form enn jeg noen gang har vært. Derfor vil jeg fortsette å trene og spise bra. Kroppen kommer ikke til å være sterk og sunn som den er uten vedlikehold. Trening og god mat skal være en del av livet. En del av hverdagen. En fin del av den!


Lag deg en fin søndag kveld. Jeg skal roe ned og sove litt, så skal jeg kose meg enda mer. Har spist masse, litt for masse. Er utrolig vanskelig å begrense seg og jeg klarer ikke helt og nyte det riktig. Magen er vant til lite mat og det gjør vondt å spise mye. Kanskje jeg klarer å spise mer etter hvert, senere i kveld. Akkurat nå gjør det bare vondt. Typisk, det.

53 kommentarer

 1. HurrA! Bra jobba 🙂 Hvordan gikk det da? Kom du deg gjennom elimineringsrunden?

 2. Hei!

  Er så imponert over deg og hva du har fått til. Da jeg leste dette i januar tenkte jeg; wow, det er så lenge til, og nå er det ferdig! Helt utrolig hvor flink du er, også til å gjøre alt mulig annet samtidig.

  Denne oppskriften: http://eirinkristiansen.no/coo… er på sunnere cookies med sukkerfrie sjokoladebiter i. Den er utrolig god og et tips til sunnere kos! Anbefaler den på det sterkeste! Er også supergodt med andre nøtter enn mandler også, for eksempel hasselnøtter.

  Ha en fin kveld og uke!
  Klem

 3. Kjempe bra jobba. Fulgt deg hele veien på snap og synes du har vært en kjempe inspirasjon:)

 4. Det har vært kjempeinspirerende å følge deg på vegen mot scena! Gratulerer og fantastisk godt jobba! Du er RÅ! 🙂

 5. Gratulerer Anette-Marie. Du kan med god grunn være stolt av deg selv. Flott var du. Fikk du vite hva dommerne syntes?

 6. Gina Jevne Bakken

  Hei Anette 🙂 Jeg er sinnsykt imponert over hva du har fått til på så kort tid 😀 Har fulgt deg på snap de siste dagene, veldig gøy!! Har et lite spørsmål angående den dietten du har gått på.. Du skrev på en snap at om man sende en mail til trening.tingjegliker.no så kan få programmet ditt 🙂 Hvordan gjør vi dette? har blitt såå inspirert nå, at jeg har lyst å prøve noe av programmet ditt 🙂

 7. Vennen min! E så veldig veldig stolt over dæ! Du e så inspirerende!
  Det har vært så artig å følg dæ på snap,så fortsett med d e du snill <3

  Super duper glad i dæ!

 8. Rebekka Berge

  Fy flate, du har all verdens grunn til og være stolt! Du har oppnådd noe helt fantastisk på bare 3 måneder, selv om du hadde ett godt utgangspunkt så er dette en virkelig stor motivasjon! Gratulerer så mye!!!

 9. Du er best <3

 10. Gratulerer og vel overstått! Du har all mulig grunn til å være stolt og fornøyd med deg selv, og det bare på under fire måneder, og du hadde et kjempebra utgangspunkt før du begynte. En ting er sikkert, og det er at du er en stor inspirasjon til å begynne å trene, og holde seg i form! Gratulerer og vel overstått! Kjempegøy å følge med på reisen din 🙂

  Ønsker deg en kjempefin søndagskveld 🙂

  Hilsen Toril

 11. Gratulerer med superflott debut! Måtte se det hele på VGTV og er kjemoeimponert over hva du har utrettet. Jeg er en slapp, utrent førtis-mamma, men har nettopp begynt med styrketrening og du inspirerer med veldig. Jeg ønsker å fortsette å følge deg, du skriver 199/mnd eller 99 per mail – vil det si det kommer en mail i måneden? Kjempegøy med et «post-Grand Prix-bilde» dvs etter at du har spist litt noen dager, om man ser stor forskjell 🙂

 12. Gratulerer!!! Tror jeg aldri har kommentert på bloggen din før, men jeg har fulgt med hele tiden, både her og på snap. Satt med eksamenslesing i går og var SKIKKELIG spent på hvordan det gikk!!! Du har god grunn til å være stolt og fornyd, og i tillegg må jeg si at du virkelig er den kuleste dama jeg vet om! 🙂

 13. Kristina

  Jeg må bare fortelle deg en ting. Og det er at jeg har fulgt deg siden hoppet på dette prosjektet. Kjære vene, du er en inspirasjon og motivasjon for meg! Jeg fulgte med på deg på VGtv igår, du strålte, du var så fantastisk fin og for en kropp! Når jeg ser på før og etter bilde er jeg i sjokk. Du ser jo helt fantastisk ut, og det er en seier i seg selv! Wow! Gratulerer så mye, du skal være stolt over deg selv 🙂 Stå på videre.

 14. Kjempebra jobba!! Nyt dagene som kommer, å lykke til med omstillingen, det tar litt tid, men så vil kose deg med mat igjen 😀

 15. Gratulerer så mye 🙂 . Imponerende. Jeg meldte meg på å få Mail fra deg. Gjorde det i kveld. Skjønte ikke helt hva du mente at det kommer til bli abo hvis man registrer etter i kveld. Stod engangsum da jeg betalte.

 16. Hvor i arkivet finner jeg om dietten din? Fra dag 1 av og frem til nå.

 17. Wow! Gratulerer så mye, du ser fantastisk ut! Blir spennende å se hvordan du velger å leve (trening og kosthold) etter dette 🙂 Koster det 199 som engangsbeløp, eller 199 i mnd (??). Hvis det er 199 i mnd og 600 som følger, vil det si at du faktisk tjener godt over 100 000 kroner i mnd på disse mailene? Haaalleluja jente! Stå på! 😀

 18. FOR en kropp! Du er helt utrolig

 19. Wow – så strålende du så ut! Gratulerer med vel gjennomført 🙂

 20. Kristin

  Hei! Jeg må bare si at jeg er så utrolig imponert av deg! Jeg har fulgt bloggen din gjennom hele prosessen, og det har vært så gøy å se. Trening for meg er noe mer enn det var før nå, nå har jeg begynt å skjønne hvor mye riktig trening og riktig kosthold har å si. Du er min motivasjon på trening! Takk for at du delte dette! 🙂

 21. Heia Anette! Gratulerer med kjempebra innsats! Veldig imponerende! Det har vært så artig å følge deg frem til målet, og for en forvandling du har gått i gjennom. Du har all grunn til å være stolt 😉

 22. Hei! Bestilte i går før 2359 med linken du la ut, men ble trekt 199 istedet for 99. Kontaktet på mail, men fikk beskjed fra en Thomas at da har jeg bestilt feil prosjekt. Trykte på linken som lå i innlegget, og fulgte instruksene derfra. Kan dere fikse? Litt villedende dersom jeg må betale på nytt, når det var den linken som lå ved tilbudet.. 🙂

 23. Hei. For å være med i teamet mitt må du sende meg en mail til mail@anetteantonsen.com 🙂

 24. Tusen takk, Lillian Maria! Hyggelig, håper du er med videre 🙂

 25. Takk, kjære deg 🙂

 26. Kan du legge ut link til hvor du kjøpe balkonmøblene dine? Ønsker meg det samme 🙂

 27. Fy søren, Anette. Du viser at alt er mulig! Det er ikke seier som er viktig, men det at man gjennomfører målet som EN SELV har satt seg 😀 Virkelig. Jeg tvilte aldri, men er allikevel så imponert. Du motiverer meg stort 🙂

 28. Du har vært utrolig flink! Er skikkelig motiverende for meg som har komt igang med treningen, å lese bloggen din. Nei nå har jeg ikke lyst til å stappe i meg dritt mer. Skal på butikken etterpå og da blir det masse godt og sunt. (Y)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *