Tre dager igjen

Det er onsdags morgen. Klokken er tidlig og jeg har en dag foran meg med spenning i magen. Jeg synes det er hardere å være aktiv på Snapchat om dagen. Kjenner at jeg ikke er helt på toppen av energi, men jeg koser meg mens jeg ruller inn mot mål.

KR_AMA_0415_4643 kopier

På torsdag var planen å snappe som bare rakkern, men jeg fikk ikke Joakim med meg denne dagen likevel. Dermed satser vi på snappe-rekord på lørdag i stedet. Under følger planen min slik jeg forestiller meg at det skal gå klokkefritt for seg før lørdag. Hvordan lørdagen blir skal jeg komme tilbake til! Det kommer også til å komme tilbud dere kan bruke både på spraytan og vipper. Følg med på snap i dagene som kommer: Tingjegliker.


Onsdag

08.00 – 09.30 Morgenkos med ungen
09.45 Levere i barnehagen
10.00 Trening – bryst, biceps og mage.
13.00 Bore hos tannlegen + bleke tenna (Dentalia Nydalen)
16.00 – 20.00 Være mamma. Spise.
20.00 – 22.00 Lage matpakker for neste dag, blogge.

Torsdag
08.00 Være mamma/ frokost og kos.
09.00 Levere i barnehage.
09.30 Trening – hele kroppen.
10.30 Spise?
11.30 Fikse negler.
14.00 Spraye første lag hos Feminin & Maskulin.
15.00 Spise litt?
16.00 Sette på vipper hos Agatha.
18.00 – 20.00 Hvile, blogge, spise.

Fredag
09.00 – 13.00 Vaske leilighet. Blogge. Spise?
12.00 Behandling hos Klinikk for Alle
14.00 Siste lag med spraytan hos Feminin & Maskulin.
15.00 Spise. Tenke. Posere. Øve.
18.00 Innveiing på Oslo Grand Prix.
19.00 Kvalitetstid med pappa. Spise biff. Drikke et glass vin.

Let´s go!

14 kommentarer

  1. Heia, heia, heia <3 Du e så sterk og inspireranes Anette! Har fulgte dæ lenge, både på blogg, snapchat (siden starten), Instagram og facebook! Koffør? Fordi du inspirere, får mæ til å flire, får mæ til å tenke, reflektere og gir mæ ofte motivasjon! Glede mæ alltid til å se på mytoryen din 🙂 Lag dæ en fin dag, og stå på de siste dagan 🙂 Vi e så mange som heie på dæ, og du kan være SÅ stolt av dæ sjølv! Stor klem til dæ <3

  2. Stå på! Bare sjarmøretappen igjen! 🙂
    Hvor er undertøyssettet fra? Såg veldig fint ut! 🙂

  3. Skikkelig spent på vippetilbudet! Har hatt en pause fra det en stund nå og tenkte faktisk å sette på igjen. Men da venter jeg på tilbudet fra deg:D Gleder meg til å å følge med via snapchat på lørdag. Føler meg som en del av en heiagjeng her jeg sitter, haha.

  4. Kan du skrive noe om eller si på snap hva den snapperekorden egentlig går ut på? Det sier seg jo litt selv, men det hadde vært fin å høre hva planen var 🙂

  5. Uansett hvordan det går på lørdag har du gjort et solid forsøk og et kanonbra jobb så vær stolt over deg selv! Jeg heier på deg og trur nok muligens du kan overaske mange! 😉 Så gå ut på scenen med selvtillit, sett poseringene og smil! Lykke til!

  6. Tusen takk, Martine 🙂

  7. Du ser så frisk og fin ut! Bruker normalt ikke å kommentere noe særlig på sosiale medier, men du er virkelig flott:-) håper du har det bra med deg selv! Hørt om alt for mange tilfeller hvor det har tatt helt av etter å ha deltatt på fitness og et har blitt en belastning psykisk.. Jeg hadde aldri hatt hodet til å klare det. Flink og sterk er du:-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *