4 dager igjen til scenen i Oslo Konserthus

Nå er det ikke så hardt lenger. Nå er det en fryd å trille inn mot mål. Planen var å ikke trene i går, men jeg gjorde det likevel. Kjørte på med en beinøkt. På den måten får jeg kjørt ferdig hele det tre-delte programmet i morgen. På torsdag blir det sirketrening. Litt pump til alle muskler. Så blir det å hvile på fredag før den store dagen. Den lange dagen. 

KR_AMA_0415_5214 kopi

Foto: Kjell-Ruben Strøm


.Jeg har noen fotograferer jeg jobber med gjentatte ganger, fordi jeg liker dem. Jeg liker hvordan de klarer å få frem ulike sider av meg. Kjell-Ruben har fotografert meg mange ganger. Det er egentlig ikke å være uten klær som gjør meg naken, men ærligheten han klarer å få frem. Dette bildet ble tatt i forrige uke. Jeg sitter i vinduskarmen på soverommet. Min hule, mitt hi. Det tryggeste rommet av alle rom.

Fire dager. Det er ingenting. Tiden etter kommer til å bli tom, jeg gruer meg. Jeg gleder meg til å få frie tøyler på mat igjen, men jeg gruer meg til å gå forbi målet. Det er moro å jobbe mot noe. Å sette seg mål er det beste man kan gjøre for motivasjonen.

Nå sitter jeg i Lillestrøm på Waynes Coffee. Mannen i kassa har vært potte sur begge gangene jeg har vært og kjøpt noe. Det var visst noe feil med kjøledisken. Det er jeg lei meg for, men det var da vel ikke min skyld. Sukk, jeg tok uansett med meg en cola light og frisket den opp med isbiter.

Cathrine, en venninne, tok seg en pause fra sin hektiske jobb og vi ble sittende og banne litt sammen. Begge to med en overfyllt mailboks som brenner på skuldra. Så smilte vi, lo litt og skilte lag igjen. Det har man venner til. Losse av litt, le litt og forlate hverandre litt lettere.

I kveld skal jeg først på kino med jentungen. Askepott. Etterfulgt av møte på Partner Gym. Posering og fettmåling. Det siste fellesmøtet vårt. Så skal jeg sove. Og når jeg våkner i morgen er det bare tre dager igjen. Torsdagen er sprekkfull av gjøremål. Den kommer til å suse unna. Fredag skal jeg muligens spise litt mer. Karbe opp, som de sier.

Parkeringen går ut om fem minutter og jeg velger reise herfra. Drar hjem, setter på en maskin med klær. Kanskje jeg spiser litt igjen. Så skal jeg hente jentungen som leker hos en venninne. Noen ganger blir det kjedelig med for mye fri fra barnehagen, jeg skjønner det. Mamma er ikke dødskul i evig tid. Ekte lekekamerater klarer jeg ikke å måle meg med.

6 kommentarer

 1. Herregud så spennende dette blir!! 😀 Kan kjenne meg igjen i den tomheten etterpå som du snakker om. Jeg er også en person som liker at det skjer noe og er avhengig av å ha noe å jobbe mot/se frem til.
  Kan jeg spørre om hvorfor man må karbe seg opp dagen før?

 2. Vel overstått påske til deg 🙂

  Selv har jeg vært syk med lungebetennelse, men er mye bedre med pusten nå. Må ta det med ro ut denne uka slik at jeg ikke får noen ettersykdommer.

  Så kjempespennende! Krysser fingre, tær og alt jeg har for at det går bra, og dette greier du. Blir kjempegøy å høre hvordan det går med deg 🙂 Jeg også kjenner til den tomheten som du prater om. Særlig når vi i koret som jeg synger i, og koret som jeg dirigerer øver og øver til en konsert, og plutselig er konserthelgen over. Da blir det en slags tomhetsfølelse etterpå.

  Ønsker deg en kjempefin mandags ettermiddag, og ei kjempefin og god uke 🙂

  Hilsen Toril

 3. Han er kjempedyktig 🙂

 4. Så bra bildet!
  Det å lese bloggen din (og følge deg både på Snapchat og Instagram) har gitt meg skikkelig masse motivasjon til å gjøre det treningen og kostholdet enda bedre. Tenker å kjøre null godteri i en måned fra mandagen av siden jeg ikke skal trene mer denne uken. Har ikke klart å legge fra meg alt av godteri før så det blir spennende å se om jeg får til. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *