Lang treningsfredag?

God ettermiddag, eller kveld. Jeg stikker kjapt innom med en superkort hilsen. Jeg har nemlig tenkt å dra på kino. I dag har jeg trent bein på Avancia. Jeg er i godt humør. Det er fint vær ute og jeg er i rute, det er flott. Beinøkten gikk overraskende bra og energinivået holdt seg oppe. Jeg startet jo som sagt med en times gåtur i morges, det kan det at det gjorde susen.

april_trening_1

Shorts fra X-life her (adlink)


Jeg skal skrive mer til dere etterpå, tror jeg. Nå vil jeg bare ut å være minimalt sosial med en kinofilm. Her om dagen så jeg Kingsman. Beste filmen jeg har sett på flere år, tror jeg. Anbefales på det sterkeste. Nå skal jeg se Fast & Furious 7. Det gledes. Det er så deilig å være i godt humør. God påske, kjære lesere!

1 kommentar

  1. Skal se Fast & Furious 7 ikveld, gleder meg vilt!
    Har også veldig lyst til å se Kingsman, den ser veldig bra ut! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *