Scandic Park Hotel i Sandefjord

Sponset opphold

Jeg var ikke klar over hvor nære dette hotellet var i forhold til arrangementet, men vi fikk det altså som plommen i egget. Hotellet ligger så nære Hjertnes, hvor Sandefjord Open holder sted, at man ikke trenger gå ut engang. Bygningene henger sammen. Perfekt.

mars_sandefjord open_2

Rom 477. En junior-suite. Helt perfekt pluss litt til. Det var plass til flere, men jeg og jenta mi hadde det helt for oss selv. Denne tiden trengte vi. Vi koste oss med tv fra senga og sovna side om side. Jentungen synes det var helt fantastisk at vi kunne bo her denne natten. Hun lagde te til meg og organiserte rundt med lekene sine.

I dag spiste vi frokost med resten av Team Partner, frokosten på hotellet var veldig bra. Litt kjipt å ikke kunne benytte meg av den hele, men jentungen så til å spise mye forskjellig. Dessuten klarte jeg fylle magen min lovlig opp på grunn av godt utvalg. Så hoppet vi rett i bassenget. Hotellet har et kjempefint basseng som ligger rett ved gymet på hotellet. Vi badet slik jeg lovet og det var faktisk utrolig deilig med en dukkert. Man blir sliten av å være på et slikt arrangement en hel dag. I går ble dagen veldig lang, noe som var litt tungt for humøret på diett, men jeg overlevde. Flaks for meg at jeg og jenta bodde alene, for vi trengte den pausen fra folk og folkemengden i går.

Det flotte var at det var så kort vei til scenen. Det er helt perfekt at konkurransen holder sted der den gjør. Jenta fikk løpe rundt i tøflene sine. For en herlig jente jeg har altså. Hun holdt ut hele dagen i går og halve dagen i dag. På et fitness-arrangement. Nå har hun forstått hva jeg skal gjøre om to uker.

mars_sandefjord open_1

– Mamma, kanskje du vinner en premie!

– Tror du jeg ser bra nok ut til det fra scenen, vennen?

– Ja, jeg tror du vinner den der store. Den største. Så fin er du.

Og i det øyeblikket tenkte jeg at det holder. Om jenta mi synes det, så trenger jeg ingen pokal. Jeg holder på å glemme hva målet var med utfordringen min. Jeg skulle ikke gå inn for å vinne, jeg skulle delta. Hvis jeg kunne være bra nok til å i det hele tatt stå på den scenen, ja, da var det bragd nok for meg. Sitatet er hentet fra meg selv, tidligere i år.

Jeg må ikke glemme det. 

For hva skjer om man begynner å lage seg mål om å vinne noe man ikke kan fra før? Når man kaster seg inn i noe nytt på fremmed bane? Hvis jeg setter for høye krav til meg selv kommer jeg til å gå i kjelleren når jeg ikke innfrir dem.

Hvis jeg klarer å følge diett og trening til punkt og prikke de to neste ukene før jeg stiller, så har jeg da gjort mitt beste. I alle fall 98% av mitt beste, hvis jeg skal trekke vekk de gangene jeg har sprukket fra dietten sånn smått. Og mitt beste må være bra nok for meg selv.

Klokken er 02.36 nå og jeg må virkelig legge meg. I morgen, når jeg våkner, skal jeg legge ut flere bilder og skrive mer om fitness.

Bikini Fitness 2015. Fremmed bane, her kommer jeg. 12 dager igjen.

4 kommentarer

  1. For ei herlig jente du har, og for et fantastisk rom ☺ Lykke til i innspurten ☺

    http://poppiesandprada.femelle

  2. He he, takk for det, Randi. Gleder meg virkelig til den sjokoladen, ja!

  3. Herlig jente du har!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *